Hyggeligt rækkehus midt i Blåvand til 6 personer

4
icon
icon
icon
icon

Blåvandvej 16B hus nr. 1, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60244
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kan du godt lide at bo centralt, så vil du sikkert synes om dette lyse og moderne indrettede rækkehus beliggende midt i Blåvand. Ferieboligen er godt indrettet med både sauna og spa og på feriehusets 2 etager er der god plads til 6 personer. Feriehuset er samtidig dejligt centralt placeret, med kun 800 meter til Vesterhavet og den skønneste natur.

Aktion og shopping rundt om hjørnet – wellness og hygge i huset

Med den centrale beliggenhed midt i den populære ferieby Blåvand er du på rette sted, hvis du gerne vil være tæt på bageriet eller lækre softice. Alt dette lige rundt om hjørnet – sammen med en masse andre gode shoppingmuligheder, hvor der bestemt er noget for enhver smag.

De lyse værelser og den lyse og moderne indretning strækker sig over 100 kvadratmeter og over 2 etager, hvor du når øverste etage via en åben trætrappe. Badeværelset er praktisk indrettet med både vaskemaskine, tørretumbler og gulvvarme – og med såvel sauna som spabad giver det også rig mulighed for og anledning til hvile og afslapning for krop og sjæl.

Rækkehuset råder over i alt 3 soveværelser samt et stort og hyggeligt køkken alrum i stueplan og en stue på øverste etage.

Lukket terrasse med grill og liggestole

Fra køkkenet har du udgang til den afskærmede og lukkede terrasse. Kan du lide at grille og spise udenfor ? Så indbyder den dejlige lukkede terrasse til netop dette. Terrassen råder over både grill, havemøbler og liggestole, der inviterer til mange hyggelige stunder under åben himmel. Selv når der er gang i det levende bymiljø omkring jer, har I her en lille oase, hvor I kan trække jer tilbage. Med hele 2 terrasser får I lov at nyde både morgen- og aftensolen.

De der er på ferie i Blåvand, kommer naturligvis også for at se stranden og Vesterhavet. Fra jeres feriehus på Blåvandvej 16B kan du gå gennem sommerhusområdet til klitterne og stranden på blot få minutter – en dejlig tur for hele familien. Den brede sandstrand leder jer ned til vesterhavets bølger, hvor I på lune sommerdage kan nyde en dukkert eller to. Tag en gåtur langs klitterne, og oplev kunstinstallationen Mulebunkers, hvor de store tunge bunkers fra 2.verdenskrig er blevet udsmykket og nu giver gode rammer for amatørfotografen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60244

D.
sagde , Hørning

Glimrende feriebolig, hvis man kan li' at bo centralt tæt på indkøb og restauranter.

D.
sagde , Danmark

Huset er et dejligt, særdeles centralt beliggende hus, men med god lukket privat terasse og egen p-plads.
Man mærker ikke at man bor så centralt at bilen ikke er en nødvendighed hvis man blot ønsker at handle i byen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:104 / 0
Renoveret / Byggeår:2015 / 2006

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Trægulv med gulvarme i stue, klinker trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...