Hyggeligt renoveret feriehus med spabad i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Sandtoftevej 58, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60259
6 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

På en 2.700 m2 stor naturgrund i Blåvand ligger dette hyggelige og lyst indrettede feriehus, der i 2020 er blevet flot renoveret. Her på Sandtoftevej 58 er der plads til, at op til 6 personer kan holde en velfortjent og afslappet ferie i den smukke natur – og runde en vellykket feriedag af med et velgørende bad i sommerhusets spabad.

Lys og venlig indretning med brændeovn som prikken over i’et

Det klassiske træsommerhus byder på skønne detaljer både inde og ude. Rummene er hyggeligt indrettet med lyse farver og der er tænkt på komforten fx med en lækker hjørnesofa og en lænestol med læselys ved brændeovnen – det perfekte sted en et par times afslapning med en god bog eller en varm kop te.

En ekstra bonus er, at lige meget hvilket vindue du kigger ud af, så møder dit blik skøn natur på den store naturgrund – ren balsam for sjælen både sommer og vinter.

En lille alkove ved køkkenet gør det ekstra hyggeligt, når det er tid til en pre-dinner drink, mens familiens mesterkokke kreerer feriemenuen i det hyggelige landkøkken, der naturligvis er udstyret med både opvaskemaskine og et lille fryseskab.

Er I så heldige at kunne trække stikket fra hverdagen og holde ferie i flere uger, vil I sikkert sætte pris på vaskemaskinen og tørretumbleren, der gør det muligt at trække i favorit-ferietøjet igen og igen.

Sommerhuset byder i øvrigt også på en moderne og energibesparende varmepumpe, der foruden at skåne feriebudgettet sørger for et godt og behageligt indeklima året rundt.

Dejlig og delvist overdækket terrasse på skøn naturgrund

Rundt om feriehuset finder I flere skønne hyggekroge, hvor I kan slå jer ned og nyde udelivet og naturen i fulde drag. Mens børnene går på opdagelse og leger på den spændende naturgrund, kan du tage plads på en liggestol og lukke øjnene et øjeblik, mens du lytter til fuglekvidder og trækker de friske luft og træernes duft helt ned i maven.

Henunder aften er det tid at tænde op i grillen, og når duggen falder kan I trække jer tilbage ind under halvtaget og forlænge hyggestunden på en lun sommeraften et par ekstra timer.

Får I lyst til lidt mere action i ferien er der blot et par kilometer til det pulserende centrum af Blåvand, hvor der er optimale muligheder fro både shopping, restaurantbesøg, indkøb og aktiviteter for hele familien.

Fra sommerhuset på Sandtoftevej 58 har I også gode muligheder for at udforske heden eller stranden, der ligger ca. 2 kilometer væk – en strækning der med fordel kan tilbagelægges til fods eller på cykel. Lige i nærheden finder I også den populære og børnevenlige Blåvand Zoo og det berømte bunkermuseum Tirpitz – og selvfølgelig Blåvandshuk Fyr, som ligger på Danmarks vestligste punkt.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60259

D.
sagde , Danmark

Det bedste feriehus. Ville ønske det var vores eget. Perfekt indretning og helt fantastisk udemiljø med dejlige uderum hele vejen rundt om huset. Et klart farvorithus.Fantastisk beliggenhed. Naturskønt og tæt på skov, natur og strand.

D.
sagde , København Ø

Skønt hus som var rigtig godt indrettet så der var plads til mange aktiviteter i huset. Dejlige udearealer (læs mange steder at sidde og ligge).
Dejlig praktisk med et toms skur hvor man kan stille kufferter/tasker, strandting og drikkevarer.

D.
sagde , Danmark

Virkelig dejligt lille sommerhus, en charmerende “hule” hvor man øjeblikkeligt føler sig hjemme og afslappet. Bestemt anbefalelsesværdigt, og især niveauet af rengøring fortjener stor ros. Det er så ubeskriveligt skønt når man ikke behøver at bruge de første timer efter ankomst på rengøring, som hos de fleste andre udlejningsbureauer. Vi lejer kun hos Esmark nu af samme årsag, for vi har kun haft positive oplevelser i dén henseende.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 2.715
Renoveret / Byggeår:2020 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...