5-stjernet sommerhus med spabad, sauna og aktivitetsrum i Blåvand

5
icon
icon
icon
icon
icon

Horns Bjerge 62, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60262

I Blåvand ligger dette helt fantastiske sommerhus på Horns Bjerge 62. Sommerhuset, der er bygget i 2020, har både spabad, sauna, en stor terrasse og et fedt aktivitetsrum – det er intet mindre end perfekt til familien eller vennerne, der vil på ferie sammen.

Moderne sommerhus med spabad, sauna og aktivitetsrum

Det moderne sommerhus på Horns Bjerge 62 er indrettet med lækre møbler og har et fantastisk godt lysindfald – her vil I helt sikkert føle jer hjemme i det sekund, I træder ind i sommerhuset.

Sommerhuset har 4 soveværelser, hvoraf 3 er med dobbeltsenge, og det fjerde er med køjeseng. Derudover er der 2 badeværelser, og dermed kan I være sikre på, at der ikke opstår kø til toilettet om morgenen.

Det ene af badeværelserne er helt perfekt, hvis I trænger til at forkæle jer selv lidt ekstra under ferien. På badeværelset står der nemlig både spabad og sauna klar til jer, hvor I kan få lige præcis den afslapning, I har brug for.

Skal der være gang i den, er det i sommerhusets aktivitetsrum, det sker. Med både bordfodbold og billard til rådighed er det oplagt at få gang i en turnering, hvor I kan finde ud af, hvem feriens ultimative mester er.

Nyd feriedagene på den store afskærmede terrasse

Ryk ferien ud på terrassen på de varme dage. Her står der liggestole og havemøbler klar til jer, så I kan få mest muligt ud af de varme feriedage. På terrassen kan I slappe fuldstændig af og nyde vejret med en skøn udsigt til den smukke natur i Blåvand. Og hvis I er heldige, kan I høre lyden af brændingen. 

Skulle I få brug for en stund i skyggen, kan I rykke ind under den overdækkede del af terrassen. Når aftenen nærmer sig, kan I tænde op i grillen og afslutte feriedagene på bedste vis med lækker mad og kolde drikkevarer – det er aftener, I sent vil glemme.

Tag en tur til Vesterhavet og Blåvand

Kun 1 kilometer fra sommerhuset ligger det helt fantastiske Vesterhav, som I kan nå på en frisk gåtur. Det er simpelthen et must at besøge på alle tider af året!

Også feriebyen Blåvand ligger tæt på sommerhuset. Her finder I indkøbsmuligheder, restauranter og mange hyggelige butikker, I kan shoppe i – og hvorfor ikke også slå et smut forbi Blåvandshuk Fyr, der er det vestligste punkt i Danmark?Soverum:4
Bolig-/Grundareal:172 / 300
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks
længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...