Luksuriøst poolhus med havudsigt kun 75 meter fra stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon

Stæhrsvej 22, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60285
6 pers.
Antal personer
75 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 15
Swimmingpool
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et sommerhus ud over det sædvanlige til den næste ferie? Så er dette luksuriøse poolhus i Blåvand helt sikkert noget for jer. Det flotte feriehus har en helt exceptionel beliggenhed kun 75 meter fra stranden, og fra både stue, soveværelser og spiseafdeling er der havudsigt! Prikken over i’et er den luksuriøse poolafdeling med adgang til sauna.

Exceptionel beliggenhed i Blåvand med strandopgangen som nabo

Der er masser at fremhæve på Stæhrsvej 22, men en af de helt særlige ting ved netop dette sommerhus er dets strandnære beliggenhed i Blåvand. Her kommer I til at bo kun 75 meter fra Vesterhavet og med strandopgangen som nærmeste nabo. Med et minuts gang når I helt ned til vandkanten – en bedre beliggenhed fås næppe!

Luksuriøs indretning med swimmingpool og sauna

Feriehusets 202 kvadratmeter er fordelt på tre etager med plads til 6 feriegæster, og her er der bestemt ikke sparet på noget. I kælderen finder I den luksuriøse poolafdeling, og rummets stilfulde indretning fuldender den autentiske wellnessoplevelse.

Der er også knyttet et stort badeværelse til poolafdelingen, og ved siden af badeværelset finder I den lækre sauna.

Nyd havudsigten fra både stueetagen og førstesalen 

I kan både nyde havudsigt fra stueetagen og førstesalen. Gennem de store vinduesfronter ved spisepladsen har I således kig helt til vandet, ligesom I kan spotte Vesterhavet fra de to soveværelser. Det samme er tilfældet på førstesalen, hvor både stuen samt det tredje og sidste soveværelse er indrettet med store vinduer, så I rigtig kan beundre det brusende hav oppe fra højden.

Både stuen, soveværelserne og badeværelserne er udstyret med gulvvarme. Derudover er poolhuset indrettet med alle praktiske nødvendigheder – opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en gratis internetforbindelse.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60285

DE
D.
sagde , Deutschland

Habe ich bereits geschrieben. Wirklich alles super

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus besticht durch den schönen Ausblick von der oberen Etage, hier ist die Einrichtung auch sehr gut. Sofa sehr bequem. Auch der Pool ist ein Highlight wenn nicht die technischen Probleme mit der Heizung wären.
Alles in allem schönes ausgewogenes Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Insgesamt sehr schön. Waschbecken in den Bädern: viel zu klein! Lademöglichkei eAuto fehlte am Haus (und übrigens in ganz Blåvand!)

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:202 / 2.682
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...