Hyggeligt feriehus med spa og brændeovn samt flot hævet terrasse

3
icon
icon
icon

Blåvandvej 54, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60294
6 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I det hyggelige sommerhus til 6 personer emmer det af feriehygge. I vil få mulighed for at slappe af i feriehusets spa, nyde solen på den flotte hævede terrasse eller læne jer tilbage foran den skønne brændeovn. Hunden er naturligvis også velkommen i sommerhuset.

Lyst og venligt indrettet sommerhus med spa og brændeovn

Sommerhuset er lyst og venligt indrettet, så I vil utvivlsomt føle jer hjemme med det samme. I vil have mulighed for at nyde socialt samvær foran brændeovnen, eller blot slappe af i en af feriehusets gode lænestole.

Når I virkelig skal skrue op for feriestemningen, kan I med fordel hoppe i sommerhusets spa. Her vil I kunne læne jer tilbage og sætte pris på fraværet af hverdagens stress og jag. Feriehuset er naturligvis udstyret med hurtigt fiberbredbånd, så I kan ”streame” på jeres medbragte elektronik.

Sommerhus med flot hævet terrasse og skønt udeområde

I vil med garanti benytte de fleste solskinstimer på feriehusets skønne hævede terrasse. Terrassen er vendt mod syd, så I har mulighed for at finde en solstråle hele dagen. Den hævede terrasse giver et flot udsyn til resten af haven og er det perfekte sted at nyde godt glas vin.

Sommerhuset er beliggende på en 1.624 kvadratmeter stor grund. Det kuperede udeområde er helt perfekt, hvis hunden og de yngste gæster skal have brændt noget krudt af – der er masser af plads og rig mulighed for leg og sjov.

Nyd ferien i smuk vestjysk natur

På Blåvandvej 54 i Blåvand befinder I jer midt i skøn vestjysk natur. I har gode rammer for gåture med hunden i hede – og klitlandskab samt kilometervis af sandstrand. Under en gåtur ved vandet kan I med fordel tage en svømmetur i det blå Vesterhav.

I Blåvand finder I flere gode indkøbsmuligheder. I har både mulighed for at handle i diverse specialbutikker og i supermarked. Blåvand byder også på flere skønne caféer og restauranter, hvis I skal fejre, at I har ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60294

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist ein liebevoll eingerichtetes kleines Häuschen. Perfekt für einen Familienurlaub zu dritt

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, sehr gut ausgestattetes Haus, das mit Liebe eingerichtet, aber nicht überdekoriert ist.
Die Betten sind sehr weich, es gibt schöne Sitzgelegenheiten und der Whirlpool im Badezimmer ist sehr gemütlich.
Der Ofen heizt den unteren Wohnraum sehr gut, auch bei niedrigen Temperaturen.
Es gibt eine große Kühl-/Gefrierkombi, Mikrowelle, Wasserkocher, Kaffeemaschine, Toaster, Google-TV, viele kleine Lampen.
Steckdosen in der Küche sind nicht so viele, aber machbar.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Ferienhaus, das nicht aussieht wie alle anderen Standardhäuser. Sehr schön und mit Liebe eingerichtete Zimmer, großes Bad, gut ausgestattete Küche und eine sehr große Dachterrasse.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 1.624
Byggeår:1945

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...