Hyggeligt feriehus med spa og brændeovn samt flot hævet terrasse

3
icon
icon
icon

Blåvandvej 54, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60294
6 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I det hyggelige sommerhus til 6 personer emmer det af feriehygge. I vil få mulighed for at slappe af i feriehusets spa, nyde solen på den flotte hævede terrasse eller læne jer tilbage foran den skønne brændeovn. Hunden er naturligvis også velkommen i sommerhuset.

Lyst og venligt indrettet sommerhus med spa og brændeovn

Sommerhuset er lyst og venligt indrettet, så I vil utvivlsomt føle jer hjemme med det samme. I vil have mulighed for at nyde socialt samvær foran brændeovnen, eller blot slappe af i en af feriehusets gode lænestole.

Når I virkelig skal skrue op for feriestemningen, kan I med fordel hoppe i sommerhusets spa. Her vil I kunne læne jer tilbage og sætte pris på fraværet af hverdagens stress og jag. Feriehuset er naturligvis udstyret med hurtigt fiberbredbånd, så I kan ”streame” på jeres medbragte elektronik.

Sommerhus med flot hævet terrasse og skønt udeområde

I vil med garanti benytte de fleste solskinstimer på feriehusets skønne hævede terrasse. Terrassen er vendt mod syd, så I har mulighed for at finde en solstråle hele dagen. Den hævede terrasse giver et flot udsyn til resten af haven og er det perfekte sted at nyde godt glas vin.

Sommerhuset er beliggende på en 1.624 kvadratmeter stor grund. Det kuperede udeområde er helt perfekt, hvis hunden og de yngste gæster skal have brændt noget krudt af – der er masser af plads og rig mulighed for leg og sjov.

Nyd ferien i smuk vestjysk natur

På Blåvandvej 54 i Blåvand befinder I jer midt i skøn vestjysk natur. I har gode rammer for gåture med hunden i hede – og klitlandskab samt kilometervis af sandstrand. Under en gåtur ved vandet kan I med fordel tage en svømmetur i det blå Vesterhav.

I Blåvand finder I flere gode indkøbsmuligheder. I har både mulighed for at handle i diverse specialbutikker og i supermarked. Blåvand byder også på flere skønne caféer og restauranter, hvis I skal fejre, at I har ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60294

DE
D.
sagde , Deutschland

Einfach nur super!!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Im großen und ganzen ein schönes Ferienhaus mit kleinen, wenigen makeln, aber wir haben uns wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr schön und gemütlich eingerichtet. Die Terrasse ist nach Süden ausgerichtet, so das man den ganzen Tag die Sonne genießen kann.
Die Straße ist schon sehr präsend, besonders natürlich in der Hochsaison. Frische Brötchen gibt es zu Fuß in 5 Minuten.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die Strände in Skallingen sind Traumhaft und menschenleer.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 1.624
Byggeår:1945

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...