Skønt feriehus med stråtag, sauna og brændeovn

2.5
icon
icon
icon

Hestehaven 8, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60301
6 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I dette hyggelige og familievenlige feriehus i Blåvand, vil I blive mødt af ægte sommerhus-stemning. Sommerhuset er lyst og venligt indrettet og indbyder til mange timers feriehygge. I vil have mulighed for at slappe af i saunaen, eller blot nyde varmen fra den knitrende brændeovn. Desuden er hundene naturligvis også velkomne.

Hyggeligt sommerhus med masser af feriestemning, sauna og brændeovn

Når I træder ind i det skønne sommerhus på Hestehaven 8 i Blåvand, er der ingen tvivl om, at der er ferie på menuen. Sommerhuset emmer af hygge og I kommer til at bruge mange timer foran brændeovnen i den store stue, som har åben forbindelse til køkkenet.

Hvis I hen ad eftermiddagen trænger til lidt luksus og god afslapning, rummer sommerhuset en god sauna, hvor I kan læne jer tilbage og nyde ferien. Derudover er feriehuset udstyret med en økonomisk varmepumpe, så I kan varme jer uden de store omkostninger, hvis vestenvinden har vist tænder.

Sommerhus med dejlig solrig terrasse samt plads til leg og sjov

På feriehusets 2.780 kvadratmeter store grund, har I rig mulighed for at nyde solen og den flotte vestjyske natur. Rundt om sommerhuset finder I en græsplæne, hvor der er masser af plads til leg og sjov – hundene og de yngste gæster vil elske at få brændt noget krudt af i den friske luft.

Efter en god fodboldturnering eller leg med hundene på græsplænen, kan I med fordel bevæge jer hen på feriehusets dejlige, sydvendte terrasse. Her kan I altid finde en solstråle på en af havemøblerne. Desuden er terrassen delvist overdækket og afskærmet, så I kan nyde den friske luft i alt slags vejr.

Hold ferien i smuk vestjysk natur i Blåvand

Det hyggelige sommerhus med adresse på Hestehaven 8 i Blåvand, giver jer mulighed for at nyde den flotteste vestjyske natur. I har rig mulighed for lange gåture med hunden i skønt hedelandskab, eller et dyp i det blå Vesterhav.

Når I holder ferie i Blåvand, vil der være mulighed for indkøb i byens supermarkeder, men også i diverse specialbutikker, hvor I kan støde på lokale specialiteter. Hvis I vil slippe for at lave mad, byder Blåvand på flere hyggelige caféer og restauranter.   Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 2.780
Byggeår:1958

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...