Fantastisk feriehus med havudsigt og kun 20 meter til Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Lille Strandvej 22, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60307
4 pers.
Antal personer
20 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I dette skønne feriehus til 4 personer holder I ferie på en af Blåvands absolut bedste beliggenheder. Fra det hyggelige sommerhus er der kun 20 meter til Vesterhavet – det er ikke hver dag, man kan holde ferie med Vesterhavet som nærmeste nabo! Den perfekte beliggenhed når man har en hund, som naturligvis også er velkommen i feriehuset.

Sommerhus med brændeovn og masser af feriestemning

Feriehuset er renoveret i 2019 og er lyst og venligt indrettet. Det emmer af feriestemning og er perfekt til den lille familie. I vil have rig mulighed for at nyde Blåvands bedste udsigt fra feriehusets store vinduer på første sal, mens I slapper af med en god bog eller en kop kaffe.

Selvom vestenvinden kan være hård, skal I nok holde varmen på jeres ferie. Sommerhuset har en god brændeovn og en økonomisk varmepumpe, som I kan bruge til at varme jer med. Desuden er der lynhurtigt fibernet, så I kan streame på jeres medbragte elektronik – I er naturligvis også velkomne til at benytte sommerhusets smarte Apple TV.

Sommerhus på en af de bedste beliggenheder Blåvand

Feriehusets beliggenhed er noget helt specielt, og I vil komme til at bruge mange timer på blot at nyde udsigten over bølgerne. På sommerhusets vestvendte terrasse kan I nyde solen og Vesterhavet på en af de gode liggestole – den perfekte måde at læne sig tilbage og glemme hverdagens stress og jag.

Hen over aftenen kan det varmt anbefales at grille et skønt aftenmåltid på terrassen. God mad, godt selskab og måske et glas vin er da indbegrebet af ferie! I må ikke snyde jer selv for en solnedgang. Det er et ”must”, når I holder ferie i det vestjyske – og fra dette skønne sommerhus finder I den (måske) flotteste solnedgang i Danmark.

Nyd ferien tæt på Vesterhavet med indkøb i gå-afstand

Med adresse på Lille Strandvej 22 i Blåvand har I de bedste forudsætninger for at nyde det bedste, den danske natur kan tilbyde. En dukkert i det blå Vesterhav er kun et stenkast væk, og hvis I synes, vandet er for koldt, er der kilometervis af hvide sandstrande, som er perfekte til en lang gåtur med hunden.

Nærmeste indkøb finder I kun 300 meter fra sommerhuset. I vil både have mulighed for at handle i diverse specialbutikker og i supermarked. Blåvand byder også på gode muligheder for shopping samt hyggelige restauranter og caféer, hvis I vil slippe for madlavningen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60307

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolle Lage sehr gemütlich und ideal für 4 Personen da es im oberen Bereich einen schönen Rückzugsort gibt. Wir würden es wieder nehmen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super gemütlich, schön für 2 Personen oder Kleinfamilie.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus mit der Aussicht ist ein Traum

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:93 / 1.422
Renoveret / Byggeår:2019 / 1934

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...