Stort poolhus med aktivitetsrum og egen fodbold– og volleybane

3
icon
icon
icon

Ved Heksebjerg 25, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60315
22 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 21
Swimmingpool
4 pers.
Tømmespa
8 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette store poolhus med plads til 22 personer, er perfekt hvis I er flere familier, som gerne vil holde ferien sammen. I vil have mulighed for at bade i den gode pool, slappe af i saunaen eller give den gas med nogle af sommerhusets mange aktiviteter. Desuden er der plads til 2 hunde også.

Hyggeligt indrettet poolhus med brændeovn og aktivitetsrum

Feriens samlingspunkt bliver utvivlsomt det store køkkenalrum, hvor der er plads til, at I alle kan samles. Her kan I tænde op i brændeovnen eller hygge jer med et godt brætspil – dette er da indbegrebet af ferie!

Sommerhuset er indrettet med et stort aktivitetsrum. Det er perfekt til en eftermiddagsturnering i pool, bordtennis eller bordfodbold – gad vide hvem, der får håneretten? Sovepladserne er fordelt på 9 soveværelser, hvor de sidste 4 sovepladser er at finde på hemsen. Det plejer at være et sikkert hit hos de yngste gæster!

I kan godt glæde jer til skrue ned til laveste gear og holde jeres egen ”wellness-dag”. En tur i feriehusets spabad og sauna er perfekt, når I skal glemme hverdagens stress og jag. Desuden kan I fra spabadet holde øje med børnene, som leger i poolen.

Sommerhus med egen fodboldbane og vildmarksbad

Poolhusets 2.632 kvadratmeter store grund indbyder til masser af sjov og er perfekt til de yngste gæster. I vil finde en sandkasse og en gynge, hvor der kan leges og hygges. Hvis både store og små skal være med, kan I med fordel tage en fodboldkamp på sommerhusets private fodboldbane, så I kan finde den helt store ”topscorer”. 

Sommerhuset omkranser terrassen, så der er masser af læ på de blæsende dage. Terrassen er sydvendt, så I har mulighed for at slappe af i en solstråle næsten hele dagen. Hen over aftenen kan I nyde et godt måltid tilberedt på sommerhusets grill – måske med et godt glas vin for at fejre anledningen af ferie. Et varmt bad i vildmarksbadet får jer til at slappe af imens i nyder udsigten til stjernene på himlen.

Ferie i Blåvand tæt på smuk natur med gode indkøbsmuligheder

Med adressen Ved Heksebjerg 25 har I masser af muligheder for at nyde naturen. I kan tage hele familien med på stranden og nyde en svømmetur i bølgerne. Desuden kan I besøge det spektakulære museum Tirpitz, hvor I kan lære lidt om den vestjyske histore.

Indkøb kan I foretage i Blåvand centrum. Her er der både diverse specialforretninger og et supermarked, hvor der kan handles. Blåvand byder også på gode muligheder for shopping eller hyggelige caféer og restauranter, hvis I vil slippe for madlavningen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60315

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön und ruhig gelegen, allerdings etwas weiter weg vom Strand und dem Ortskern. Es bietet sehr viel Platz auch auf dem Grundstück, lediglich die Sofa Ecke ist ein wenig klein. Die Sauberkeit, Ausstattung und der Pflegezustand ist gut und für das Baujahr des Hauses sehr gut.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein großes Ferienhaus mit vielen Freizeitaktivitäten um auch bei schlechtem Wetter eine schöne Zeit im Haus zu verbringen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Großes Ferienhaus passend für 18 Erwachsene und 4 Kinder. Neun Schlafzimmer mit jeweils zwei Betten, 4 Betten befinden sich auf dem Spitzboden. 4 Bäder mit Toilette, Dusche und Fenster. Pool mit Rutsche, Sauna, Whirlpool und Badefass außen.
Fußballfeld im Garten mit Sand, Liegen und Stühle auf der Terrasse. Ausreichend Platz in Küche, Wohn- und Esszimmer. Spieleräume getrennt mit Billardtisch und Tresen und Tischtennisplatte und Kicker. Auffahrt mit Schotter, ausreichend Platz für 8-10 Autos.

Se flere anmeldelser


Soverum:9
Bolig-/Grundareal:298 / 2.632
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (180 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 4 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Dobbeltsenge, 8 Enkeltsenge, 4 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...