Hyggeligt sommerhus til 6 personer i naturskønne omgivelser

2.5
icon
icon
icon

Poul Helgesensvej 7, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60336
6 pers.
Antal personer
1930 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Skal jeres næste ferie holdes i naturskønne omgivelser? Så tag på ferie i dette hyggelige sommerhus på Poul Helgesensvej 7 i Blåvand. I sommerhuset er der plads til 6 personer, der kan nyde en ferie i rolige omgivelser. Op til 2 hunde er også velkomne i sommerhuset.

Skøn ferieatmosfære – gode praktiske faciliteter

Midt i Blåvands smukke og rolige natur finder I sommerhuset på Poul Helgesensvej 7. I det hyggelige sommerhus kan hele familien holde en skøn ferie i den dejlige ferieatmosfære, som sommerhuset byder på.

Sommerhuset er lyst og venligt indrettet, og det gode lysindfald og de lyse vægge er med til at skabe den dejlige ferieatmosfære – og brændeovnen sætter prikken over i’et. I den skønne ferieatmosfære er sjove spil, gode film og lækker mad med hele familien på sin plads.

For at I kan tilbringe så meget ferietid sammen som muligt, har I alle de praktiske faciliteter, I måtte have brug for i sommerhuset. Her er der nemlig både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Desuden sørger en energivenlig varmepumpe for indeklimaet i sommerhuset.

Dejligt udeområde med masser af natur

Sommerhuset ligger på en 3.095 kvadratmeter stor naturgrund i Blåvand. Her har I masser af plads at boltre jer på, og I vil ikke komme til at kede jer. På terrassen kan I slappe af i havemøbler og liggestole, mens vinden suser i trætoppene, og solen bager løs.

I haven er der gode muligheder for sjov og leg for feriens yngste gæster. Her er der både en sandkasse og et legestativ med gynge og rutsjebane. Der er masser af ting, de kan give sig i kast med, mens forældrene slapper af på terrassen. På den store naturgrund vil jeres hunde helt sikkert elske at gå på opdagelse.

Når dagens sidste energi er ved at være brugt op, er det tid til at tænde op i grillen og lave en lækker middag. I kan samles til en hyggelig aften med god mad og kolde drikkevarer på terrassen som den perfekte afslutningen på en dejlig feriedag.

Masser af natur i Blåvand

Når I holder ferie i Blåvand, har I masser af smuk og skøn natur i vente. I området er der mange gode vandre- og cykelstier, hvor I kan opleve naturen på nærmeste hold – det vil både to- og firbenede feriegæster elske at opleve.

I kan også besøge det skønne Vesterhav, der ligger knap 2 kilometer fra sommerhuset. Her kan I tilbringe dejlige dage med at slappe af på stranden, hoppe en tur i de blå bølger eller gå lange ture langs stranden.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:116 / 3.095
Byggeår:1980

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...