Moderne aktivitetshus med udendørs wellness i skønne omgivelser

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Sandtoftevej 45B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60351
6 pers.
Antal personer
2400 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et luksuriøst aktivitetshus i naturskønne omgivelser, venter jer her på Sandtoftevej 45 B et moderne og funktionelt feriehus med plads til 6 personer. Med udesauna og udespa er rammerne sat for en hyggelig ferie for familien eller vennepar på tur sammen.

Moderne nordisk indretning – med aktivitetsrum for de konkurrencelystne

Feriehusets hjerte er det store rummelige køkkenalrum, som indbyder til mange timers hygge og samvær for hele familien. Feriehuset er på en og samme tid moderne og hyggeligt indrettet – med nordisk stil og en klassisk sommerhusstemning. Hyg jer med et brætspil ved spisebordet, mens familiens kok tilbereder delikat mad i det yderst veludstyrede køkken, eller se en god film på fjernsynet, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

De lyse soveværelser er udstyrede med komfortable dobbeltsenge og god skabsplads. Dertil kommer 2 skønne badeværelser med bruser, toilet og vask. Det største af badeværelserne tilbyder endda en spa.

Feriehuset råder også over de daglige hvidevarefaciliteter som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler – og med gennemgående gulvvarme i hele sommerhuset har I altid lune fødder.

Det rummelige aktivitetsrum danner de perfekte rammer for en afslappende ferie fyldt med mindeskabende aktiviteter. Her kan familiens konkurrencelystne sjæle rigtigt boltre sig med både billard, bordtennis og elektronisk dart. Hvem ved, måske bliver du den store vinder?

Fantastiske terrasser med udendørs wellness i form af udespa og udesauna

På solrige sommerdage er feriehusets skønne terrasse det mest foretrukne sted at opholde sig. Nyd morgenkaffen i den friske vesterhavsluft, snup en eftermiddagslur i loungesofaen eller indtag aftensmaden frisk fra grillen med fuglefløjt i baggrunden. Uanset tidspunktet er der altid et sted på terrassen, hvor I kan opholde jer. Terrassen er udstyret med gode komfortable havemøbler, liggestole og grill.

Den skønne udendørs spabad og sauna duo sørger for uforglemmelige ferieminder. Kombinationen af disse 2 skønne faciliter giver ferien en sand følelse af wellness. Begge faciliteter er afskærmet af den vilde beplantning på grunden, som sørger for privatliv. Det samme er gældende for udendørsbruseren.

Omkring sommerhuset venter det herlige naturområde på at blive udforsket af jer. Feriehuset er beliggende tæt ved Blåvand Minigolf og Blåvand Zoo – og Blåvand centrum, hvor de mange butikker indbyder til shopping, ligger kun en kort cykeltur væk.

Den smukke Hvidbjerg Strand kan nås på en kort køretur, hvor de store høfder sørger for at bryde strømmen i vandet og derved gøre den ekstra børnevenlig. Nyd en dag i bølgen blå med en svømmetur eller krabbejagt imellem stenene på høfderne.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60351

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr modernes, super eingerichtetes Haus. Es war sehr sauber und die Umgebung war einfach hervorragend. Kurze Wege zum Strand, Stadt, Zoo etc mit dem Rad.
Auch das Billardzimmer war vor allem bei Regentagen eine tolle Alternative!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus lässt keine Wünsche offen. Auch bei schlechtem Wetter kann man sich toll mit Tischtennis oder Dart beschäftigen oder den tollen Außenwhirlpool genießen!
Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten einen sehr schönen Urlaub in einem sehr geschmackvoll eingerichtetem Ferienhaus. Die naheliegende Straße hat uns überhaupt nicht gestört,da das Haus auch recht blickdicht bewachsen ist. Der Außenwhirlpool und die Außensauna mit Dusche haben uns sehr gut gefallen. Die Küchenausstattung ist sehr komfortabel, es sind sogar u.a. ein Eisportionierer,ein Pizzaschneider und Rouladennadeln vorhanden. Der Aktivitätsraum ist auch ein Highlight.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:156 / 2.654
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...