Klassisk feriehus i skønne omgivelser i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Søren Gades Mark 19, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60363
6 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

På en flot, stor naturgrund ikke langt fra hjertet af Blåvand venter jer her på Søren Gades Mark 19 et klassisk feriehus. Det charmerende feriehus har plads til 6 personer og indbyder til hygge og samvær med familien. Feriehuset er placeret i naturskønne omgivelser tæt på både natur og by.

Klassisk indretning med gode soveværelser

Sommerhusets hjerte er det fine og lyse køkkenalrum med plads til hele familien. Her kan familiens kok tilberede delikate måltider, mens resten af familien hygger med et brætspil omkring spisebordet. Om aftenen kan I samles i de komfortable møbler i stuen og se en god film sammen i skæret fra brændeovnen, mens lyden af dens knitren fylder lokalet og sørger for hyggelig stemning.

I feriehuset er der også opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så dagligdagens opgaver hurtigt klares. En energisparende varmepumpe sørger for hurtig og effektiv opvarmning af feriehuset.

Feriehuset er indrettet med 3 gode soveværelser, hvoraf et er placeret i annekset. De lyse soveværelser er hver især indrettet med dobbeltseng og hyggeligt interiør. Desuden er der i feriehuset både et badeværelse samt gæstetoilet – begge indrettet med gulvvarme, som holder fødderne lune i vinterhalvåret.

Flot naturgrund med komfortable havemøbler

Hele sommerhuset er omkranset af terrasse, der både er åben, men også afskærmet og overdækket. Her kan I altid finde et godt sted at sidde i de komfortable havemøbler, uanset om I ønsker sol eller skygge. På terrassen finder I naturligvis også både grill, parasol og solseng, så I rigtigt kan nyde den danske sommer. På den store, flotte naturgrund finder I også en lille hyggekrog med bordbænkesæt samt et bålsted.

Med adresse på Søren Gades Mark 19 er I tæt på både den fantastiske natur, men også på diverse seværdigheder og udflugtsmål. Et stenkast fra feriehuset venter det store bunkermuseum Tirpitz på at blive udforsket af jer – og for familier med børn er der ikke langt til Blåvand Zoo.

Den børnevenlige Hvidbjerg Strand ligger også kun godt 5 minutters kørsel fra feriehuset, og her er der rig mulighed for både en dukkert og krabbejagt mellem stenene på de store høfder.

I centrum af Blåvand venter jer et væld af forskellige butikker og restauranter, og I kan her bruge flere timer på shopping, hygge og en god vaffelis.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60363

D.
sagde , Danmark

Feriehuset var pænt, rent og godt indrettet. Og så var køkkenet meget godt udstyret. Udenfor var der flere gode terrasserSoverum:3
Bolig-/Grundareal:132 / 2.523
Renoveret / Byggeår:2016 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (39 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...