Unikt luksussommerhus med 2 pools, udespa, og gamerområde

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Kollemarken 73, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60383
10 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 15
Swimmingpool
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette femstjernede sommerhus i Blåvand står og venter på jer, og det er ikke uden grund, at sommerhuset har fem stjerner. Sommerhuset har ferieadressen Kollemarken 73 og er blevet renoveret i 2022, så I kan være helt sikre på, at der er styr på selv de mindste detaljer. Sommerhuset har plads til 8 personer. Sommerhus er uden tvivl ideelt til jer, der ønsker en luksusferie, hvor I intet mangler. Her finder I nemlig både pool, sauna, udespa, udebruser, dampkabine, billard, bordfodbold, ladestik til el-bil, gamerområde, multibane og meget mere. 

Aktivitetsrum med billard og bordfodbold og poolrum

I sommerhuset finder I også et aktivitetsrum, hvor I med sikkerhed kan få mange sjove timer til at gå. I kan dyste mod hinanden i både billard og bordfodbold, hvilket er hyggeligt for både børn og voksne. Når billardturneringen er ovre, kan I alle hoppe i den indendørs swimmingpool på 12m3, hvor flere sjove timer kan blive brugt. Her kan især børnene skabe uforglemmelige minder, som de aldrig vil glemme. Eller du kan tage et par svømmebaner om morgenen, inden resten af familien er stået op. Derudover er der også egen gamerområde i sommerhuset, som sætter prikken over i’et på jeres hygge aftener.

Hvis I stadig ikke er overbevist om, at dette er drømme sommerhuset, så får I lige lidt flere grunde, idet sommerhuset både har sauna/biosauna og en dampkabine. Dampkabinen kan fyldes med varm damp, hvor du kan slappe helt af og nyde følelsen af ferie. Og hvis du ikke har fået varmen endnu, kan den varme sauna benyttes.

Fantastisk loungeområde med gaspejs – udendørs swimmingpool, udespa og udebruser

Når solen er fremme, kan I finde havemøbler og liggestole frem på de 4 fantastiske terrasser, som omgiver sommerhuset. Der er selvfølgelig også en gasgrill til rådighed, som er varm på ingen tid, når sulten melder sin ankomst. På terrassen er der også et loungeområde med gaspejs, så I kan få det fulde ud af de sene sommeraftner.

Noget af det fedeste ved sommerhuset er den udendørs swimmingpool på 24m3, som gør sommerdagene endnu mere specielle. Når poolen ikke bruges, har den et trælåg, som kan skydes fra og på, og på den måde fungere som terrasse, når den ikke bruges. I haven er der en multibane, hvor I kan spille forskellige sportsgrene. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. I haven finder I også et bålsted og hvis I kører el-bil, er der også et ladestik.

4 badeværelser og kvalitetssenge, som sikrer den gode nattesøvn

Her er et luksussommerhus, hvor I ikke kommer til at mangle noget. Sommerhuset har hele 4 badeværelser, så I kommer i hvert fald ikke til at stå i kø om morgenen. Alle badeværelser er også med gulvvarme. Dertil er de 8 sovepladser fordelt på fire soveværelser – alle med tv og ikke mindst dobbeltseng. Én af sengene er en elevationsseng, og resten er kontinentalsenge i gode kvaliteter, som sørger for at I får en fantastisk nattesøvn på jeres ferie. Desuden befinder sig 2 sovepladser på hemsen.

Sommerhuset er indrettet med gode komfortable møbler, og har masser af plads til hele familien eller vennepar. Køkken og stue ligger i åben forbindelse til hinanden, og I kan derfor med sagtens sende familiens kok i køkkenet og tilberede lækkerier, mens resten slapper af  i de behagelige møbler. I er nemlig stadig sammen, selvom I laver noget hver for sig.
 
Derudover er stranden kun 900, hvis et hurtigt dyp i havet frister. På terrassen kan I skylle resterne af sandet væk under udebruseren eller hoppe i udespaen under åben himmel. Både børn og voksne får uforglemmelige oplevelser med dette sommerhus.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60383

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferinehaus, komplett ausgestattet.
Wir haben hier eine sehr schöne Woche verbracht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war grandios! Es hat uns an nichts gefehlt. Gerade die stilvolle Einrichtung im ganzen Haus, macht das Haus wohnlicher und gemütlicher. Man fühlt sich wirklich wie Zuhause.
Die Highlights des Hauses sind eindeutig die Pools, die Saunen und der Aktivitätsraum. Bei dieser atemberaubenden großen Auswahl wird jeder wunschlos glücklich sein.
Unser persönliches Highlight des Hauses war der Whirlpool, abends die Sterne am Himmel zu beobachten war wirklich einzigartig schön.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war wirklich sehr schön, modern eingerichtet und top ausgestattet. Wie bereits erwähnt gab es jedoch ein paar Probleme mit der Elektrik im Haus, was sehr bedauerlich war. Trotzdem war Esmark sehr hilfsbereit, freundlich und schnell zu reichen, sodass uns auch hier schnell ein Techniker geschickt wurde. Der Techniker war übrigens ebenfalls äußerst freundlich und hilfsbereit.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:307 / 1.860
Renoveret / Byggeår:2022 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, Dampkabine, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...