Skønt sommerhus i Blåvand med udesauna, shelter og anneks

3
icon
icon
icon

Sandtoftevej 53, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60387
5 pers.
Antal personer
2400 m.
Nærmeste strand
1900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne sommerhus står klar til jeres ferie i Blåvand. Sommerhuset har plads til 5 personer, og det er også tilladt at medbringe 2 hunde. Ydermere er der et anneks, hvor jeres overnattende feriegæster kan sove. Dertil har sommerhuset en pavillon med varme og et shelter. For ekstra komfort er der også et vildmarksbad, hvor I kan slappe af og nyde det varme vand.

Familiehygge og film på Apple TV

Sommerhuset blev renoveret i 2021, og I kan derfor være sikre på, at der er styr på alle detaljerne. I stuen kan I slappe af, og hele familien kan samles til en god film, som kan streames fra sommerhusets Apple TV. Yderligere har sommerhuset et badeværelse med gulvvarme, og en varmepumpe, som sikrer behagelige temperaturer til lave omkostninger.

Til sommerhuset på Sandtoftevej 53 er der et anneks med ekstra soveplads. Her kan jeres overnattende feriegæster eller teenagerne, der gerne vil prøve at have deres eget, sove.

Stort terrasseområde, shelter, pavillon med varme og udespa

Sommerhuset har en terrasse, der næsten omgiver hele sommerhuset. Her kan I med sikkerhed altid finde et solspot og ikke mindst læ. Læn jer tilbage i liggestolene med et godt glas vin i hånden, mens I kigger på børnene, som leger i haven. I haven finder I desuden et gyngestativ, som familiens mindste kan få glæde af. Ydermere kan I hive gasgrillen frem, som hurtigt er varm, når sulten melder sin ankomst.

Dette sommerhus har også en pavillon med varme, hvor I enten kan nyde morgenkaffen eller de sene aftentimer i godt selskab. Ydermere er der en shelter, hvor I også kan vælge at sove om natten. Helt sikkert en oplevelse værd at prøve. Sommerhusgrunden er desuden omgivet af høje fyrretræer, som værner om jeres privatliv.

Efter en lang dag, kan I læne jer tilbage i vildmarksbadet og nyde et glas kølig vin i det varme vand. Derudover er der en udesauna til fri afbenyttelse. Her kan I rigtigt slappe af, mærke følelsen af ferie og få varmet musklerne igennem efter en god travetur på stranden.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60387

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr tolles Ferienhaus. Die Privatsphäre ist hier sehr groß, um mit der Familie eine tolle Zeit zu verbringen.
Die Sauna lädt zur Entspannung ein. Das Badefass im Garten ist eine super Gelegenheit um abzuschalten.
Im Garten selbst gibt es auch noch eine kuschelige Schlafgelegenheit. Auf der großen Terrasse kann man mit der Sonne ums Haus wandern.
Der Garten ist zum spielen ideal gelegen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr idyllisch gelegenes Häuschen am Ende einer Stichstrasse. Gut ausgestattet und nett möbliert. Lediglich das Badezimmer könnte eine Renovierung vertragen, ist aber voll funktionsfähig. Auf der wirklich großen umlaufenden Holzterrasse gibt es diverse Möglichkeiten zum chillenWunderbar ruhig mitten in der Batur. Das Grundstück befindet sich in einer wunderschönen Heidelandschaft

DK
D.
sagde , Danmark

Huset ligger dejligt og roligt ugeneret, skønt med terrasse hele vejen rundt om huset.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 2.790
Renoveret / Byggeår:2021 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (45 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Apple TV, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...