Hyggeligt sommerhus med brændeovn til 6 personer i Blåvand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjergbovej 7, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60403
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

Til en hyggelig ferie for familien eller vennegruppen er dette sommerhus på Bjergbovej 7 i Blåvand et oplagt valg! Det nyrenoverede (2022) sommerhus med brændeovn står klar til en ferie for op til 6 personer og 1 hund, der sammen kan holde en skøn ferie i det vestjyske. Sommerhuset har el-stik til biler, så I har mulighed for at oplade el-bilen i løbet af ferien.

Lys indretning med plads til hyggelige feriestunder

Når I ankommer til det nyrenoverede (2022) sommerhus på Bjergbovej 7 i Blåvand, træder I ind i en lys og venlig indretning, hvor der både er højt til loftet og et skønt lysindfald – tilsammen giver det en fantastisk ferieatmosfære for jer at holde ferie i!

Hjertet i sommerhuset er det store alrum, der forener køkken, stue og spiseplads. I det åbne rum er der plads til alle feriegæster, og her kan I virkelig nyde nogle hyggelige feriestunder og hinandens selskab, selv når nogle står i køkkenet, og andre slænger sig i sofaen. I alrummet har I en brændeovn, der knitrer i baggrunden og fuldender den hyggelige feriestemning.

Foruden alrummet byder det 100 kvadratmeter store sommerhus på 3 gode soveværelser, hvor I kan få jeres skønhedssøvn på ferien, så I kan få samlet energi til de kommende feriedage. På alle 3 soveværelser finder I en dobbeltseng. Desuden er der 1 badeværelse i feriehuset, som er udstyret med gulvvarme, så I undgår kolde fødder fra morgenstunden.

Stort udeområde med flere terrasser

Feriehuset ligger på en grund, der er mere end 2.100 kvadratmeter stor, og her venter jer et skønt udeområde, hvor I kan tilbringe de solrige feriedage.

Udeområdet byder blandt andet på flere skønne terrasser. Den ene terrasse vender mod syd, og her kan I nyde solens varme stråler det meste af dagen. Denne terrasse er delvist overdækket, så hvis I skulle få brug for at sidde lidt i skyggen, kan I rykke ind under den overdækkede del.

Sommerhusets anden terrasse vender mod vest. Denne terrasse er det oplagte sted at samles om aftenen til en lækker grillmiddag, som I kan nyde, mens solen går ned i baggrunden. På begge terrasser kan I finde jer til rette i havemøbler og liggestole.

Ferieoplevelser for store og små i Blåvand

Blåvand er et skønt område at holde ferie i, og her venter jer en række hyggelige og sjove ferieoplevelser for både store og små. Ét af de steder, som I selvfølgelig skal besøge i løbet af jeres ferie, er Vesterhavet, der ligger 1,5 kilometer fra feriehuset på Bjergbovej 7. Ved Vesterhavet kan I både gå lange ture, bade, bygge sandslotte og meget mere.

Af andre ferieoplevelser i Blåvand er der også Blåvandshuk Fyr, der er det vestligste punkt i Danmark. Fyret har 170 trappetrin til toppen, hvorfra I kan opleve en smuk udsigt over området. Derudover er der også udflugtspunkter såsom Tirpitz-museet og Blåvand Zoo, som I kan besøge på jeres ferie i Blåvand.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.168
Renoveret / Byggeår:2022 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...