Hyggeligt sommerhus med sauna i Blåvand

3
icon
icon
icon

Sandtoftevej 16, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60421
6 pers.
Antal personer
1350 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Til en ferie for familien eller vennegruppen er sommerhuset på Sandtoftevej 16 i Blåvand et oplagt valg. Det hyggelige sommerhus rummer nemlig plads til en ferie for op til 6 personer. I sommerhuset venter jer blandt andet en sauna, hvor I kan få slappet ekstra meget af i løbet af jeres ferie.

Sauna og brændeovn

På jeres ferie i sommerhuset på Sandtoftevej 16 i Blåvand er der både lagt op til masser af afslapning og hygge. I sommerhuset venter jer en skøn sauna, der inviterer til ekstra meget afslapning i den dejlige varme i løbet af jeres ferie.

I sommerhusets alrum kan I samle hele ferieflokken til hyggelige feriestunder. Med åben forbindelse mellem køkken, stue og spiseplads kan I også nyde hinandens selskab, selvom nogle laver mad i køkkenet, og andre ser film i tv’et. Brændeovnen sørger for at fuldende feriestemningen med sine knitrende flammer i baggrunden.

Som feriedagen lakker mod enden, og I trænger til at samle ny energi til næste feriedag, kan I søge mod sommerhusets soveværelser. I sommerhuset finder I 3 gode soveværelser, der i alt er indrettet med 1 dobbeltseng og 4 enkeltsenge.

Stor grund med terrasse, sandkasse og gyngestativ

Sommerhusets er beliggende på en 2.360 kvadratmeter stor grund, hvor I har masser af plads at boltre jer på. På sommerhusets udeområde er der tænkt på både voksne og børn, så alle kan nyde de solrige feriedage udendørs.

Til børnene er der en sandkasse og et gyngestativ i haven, som de uden tvivl vil kunne få stor glæde af. Mens de leger i haven, kan I slappe af på terrassen, hvor I kan læne jer tilbage i havemøbler og liggestole på en god plads i solen.

De lune ferieaftenener kan I også tilbringe udendørs, da I har en grill til rådighed på terrassen, som I kan grille lækre, saftige bøffer på.

Ferieoplevelser for hele familien i Blåvand

I løbet af jeres ferie i Blåvand kan I tage ud at opleve en række forskellige ting i området. I skal selvfølgelig en tur til det skønne Vesterhav, der ligger mindre end 1,4 kilometer fra feriehuset på Sandtoftevej 16. Ved Vesterhavet kan I bade, bygge sandslotte og gå lange tur langs de brede sandstrande.

I kan også slå et smut forbi det vestligste punkt i Danmark, som er Blåvandshuk Fyr. I fyret er der 170 trappetrin til toppen, og I vil fra toppen kunne opleve en helt fantastisk udsigt over området og havet.

Fra sommerhuset har I 1,2 kilometer til jeres nærmeste indkøbsmulighed. Blåvand byder både på supermarkeder og specialbutikker, I kan handle ind hos. Ellers kan I også besøge byens hyggelige spisesteder på de dage, hvor I selv vil slippe for madlavningen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60421

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus, es fehlt an nichts

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt recht zentral und hat trotzdessen eine sehr ruhige Lage. Gelegentlich hört man die Tiere aus dem naheliegenden Blavand Zoo, was aber nicht weiter störend ist. Insgesamt bietet das Haus alles, was man im Urlaub benötigt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Ferienhaus, dem man die Interessen der Besitzer (Vogelbeobachtung/Aquarellieren) ansieht. Prima Terrassen in drei Richtungen. Die Betten und die Decken sind von guter Qualität. Die Küche ist gut ausgestattet, nur die Pfanne muss ersetzt werden. Der Fernseher war nur mit 2maliger Hilfe in Gang zu setzen. Insgesamt haben wir uns wohlgefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 2.360
Byggeår:1971

Køkken:

Køleskab, fryser (20 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...