Skønt sommerhus til 6 personer – 550 meter fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrvej 34A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60441
6 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Ikke langt fra Vesterhavets brusende bølger og smukke sandstrande venter jer dette hyggelige sommerhus på Fyrvej 34A i Blåvand. I det nyrenoverede (2022) sommerhus er der plads til en ferie for op til 6 personer, og dermed er dette sommerhus altså et oplagt valgt til familien eller vennegruppen. Her bor I på en dejlig beliggenhed i Blåvand, hvorfra I kun har 550 meter til Vesterhavet og 600 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed.

Hyggelig indretning, alrum med brændeovn, gode praktiske faciliteter

I det hvide, charmerende sommerhus i murermesterstil på Fyrvej 34A i Blåvand er rammerne sat for en dejlig ferie. Sommerhuset, der er i to plan, er blevet renoveret i 2022, og her er der slet ingen tvivl om, at I hurtigt vil føle jer hjemme, når I træder ind i sommerhusets hyggelige indretning.

Alrummet er hjertet i sommerhuset, og her vil I helt sikkert tilbringe mange skønne stunder i løbet af jeres ferie. Alrummet forener det pæne, lyse køkken med den hyggelige stue med spiseplads, og dermed har I mulighed for at tilberede lækker mad, spille underholdende spil og se spændende film sammen. Imens knitrer brændeovnen i baggrunden og fuldender den hyggelige stemning.

Når I har lavet mad i sommerhuset, skal I ikke tænke på den efterfølgende opvask, for den sørger opvaskemaskinen i køkkenet for. Desuden har I også både vaskemaskine og tørretumbler i feriehuset, der hjælper jer med tøjvasken på ferien.

Der er 3 gode soveværelser, som I kan bevæge jer mod, når feriedagen lakker mod enden. Der er blandt andet et kæmpe masterbedroom med god udsigt. Feriemorgenerne begynder uden kø og kolde tæer, da der er 2 badeværelser med gulvvarme. Desuden er der en spa til afslappende stunder på det ene badeværelse.

Hyggelig gårdhave og overdækning med loungesæt

Jeres solrige feriedage kan I tilbringe på sommerhusets udeområde. Sommerhuset ligger på en lukket grund, og her finder I flere gode kroge, som I kan tilbringe de varme feriedage på. Udendørs har I desuden en hyggelig gårdhave og en lille overdækning med loungesæt, hvor I kan nyde aftensolen.

Til de lune ferieaftener har I desuden en gasgrill til rådighed, så I på disse aftener kan tilberede en lækker middag, som I kan nyde udendørs.

Dejlig beliggenhed i Blåvand – kun 550 meter til Vesterhavet

Jeres feriehus på Fyrvej 34A har en dejlig beliggenhed i Blåvand, og I har kun 550 meter til Vesterhavet fra ferieadressen. På kort tid til fods kan I nå til de smukke sandstrande, der inviterer til lange gåture og afslappende dage i solen, og de brusende bølger, der indbyder til forfriskende dukkerter om sommeren.

I har heller ikke langt til centrum af Blåvand, som I også vil kunne nå til på kort tid til fods. Blåvand byder på skønne spisesteder, hyggelige butikker og gode indkøbsmuligheder – jeres nærmeste indkøbsmulighed ligger blot 600 meter fra feriehuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60441

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wirklich schönes Haus mit guter Lage zu Strand und Einkaufsstraße

DE
D.
sagde , Deutschland

Kommt man in diesem Ferienhaus an, fühlt man sich gleich wie bei Astrid Lindgren. Bullerbü pur. Der Charm des Alten mit dem neuen verbunden. Der Garten, eine Naturoase und mit der Lounge-Ecke einfach herrlich.
Mehr hygge geht kaum.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein älteres Haus, frisch renoviert mit ganz viel Flair. Schlafzimmer und Bad im Erdgeschoss lagen weit auseinander. Uns hat es aber nicht gestört. Der Flur unten im Eingangsbereich war sehr einladend mit Tisch und Stühlen. Auch der Seiteneingang vom Garten aus. Alles war so hygge, wie die Dänen sagen.
Wir haben uns von Anfang an wohlgefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:160 / 900
Renoveret / Byggeår:2022 / 1922

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...