Stilfuldt stråtækt feriehus med flot udemiljø i Blåvand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Sandageren 2, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60457
8 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Sandageren 2 i Blåvand ligger dette stilfuldt indrettede feriehus på en smuk naturgrund – klar til din næste ferie. Feriehuset er renoveret i 2022, og er den ideelle feriebolig for en stor familie eller vennegruppen på tur – og jeres hund er også velkommen her. Her får I et lækkert hus med et fantastisk udemiljø, hvor de varme sommerdage rigtigt kan nydes. Desuden er der her lademulighed til elbilen via feriehusets egen ladeboks (kabel skal selv medbringes).

Klassisk skandinavisk stil med hjerterum

Det smukke stråtækte hus i Blåvand er klassisk lyst og nordisk indrettet. De skrå vægge, fritlagte bjælker og store vinduesparti, giver huset præg af en helt særlig afslappet atmosfære. Her kan man ikke andet end at føle sig hjemme. Fordelt på de 134 m2, er der masser af plads for op til 8 personer.

Feriehusets hjerte og samlingspunkt er det store opholdsrum med et moderne, åbent køkken. Her kan I samles omkring madlavning, en spilleaften eller bare et glas vin foran den knitrende pejs.

Når batterierne skal lades op til endnu en skøn feriedag eller måske ”en lille morfar” i løbet af dagen, kan du finde fred og ro i soveværelserne. Tre af soveværelserne er udstyret med komfortable dobbeltsenge og 1 soveværelse fremstår med enkeltsenge. Huset har hele 2 moderne badeværelser med både brusebad og gulvvarme, så her behøver ingen at fryse om fødderne, og køen bliver aldrig lang til toilettet.

Den energibesparende varmepumpe sørger for at feriehuset har en behagelig temperatur, alt imens strømforbruget holdes nede. Vaskemaskine og tørretumbler samt en lade-station til din el-bil, udgør praktiske faciliteter, der alle er med til at sikre, at din ferie bliver så afslappet som mulig.

Fantastisk udemiljø med træterrasse og legeplads

På den store træterrasse kan du nyde den vestjyske natur i fulde drag. Mens børnene leger udenfor, kan du slænge dig i liggestolene med en god bog eller nyde fuglenes kvidren fra de omkringliggende træer. Til børnene er der både en gynge og en sandkasse at boltre sig med.

Som dagen langsomt går på hæld, kan I tænde op i gasgrillen og nyde dejlige aftentimer med en lækker bøf og et glas rosévin under åben himmel. Det er ferie der vil noget.

Ferie i Blåvand

Feriehuset ligger 2.000 meter fra Blåvand centrum, hvor der er fantastiske muligheder for at shoppe. Hvis du ikke har lyst til at lave mad, har Blåvand et bredt udvalg af restauranter og caféer, hvor I kan forkæle hinanden med kulinariske oplevelser af alle slags.

Området omkring Blåvand byder på en bred vifte af aktiviteter og naturoplevelser. Ud over den smukke vesterhavsstrand med Blåvandshuk Fyr, der også er Danmarks vestligste punkt, er der desuden Tirpitz Museet, Museet Flugt, Blåvand Zoo, fodboldgolf, minigolf og mange andre fritidsaktiviteter lige i nærheden at se og opleve.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60457

DE
D.
sagde , Deutschland

Neu renoviertes, mit viel Liebe eingerichtetes Ferienhaus. Ausreichend Platz für 8 Personen. Die Küche ist gut ausgestattet, es hat uns an nichts gefehlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Ferienhaus, liebevoll eingerichtet mit ausreichend Platz. Ohne Kamin etwas kühl.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr geschmackvoll und gemütlich eingerichtet.Grosszügige Räumlichkeiten.Die Details stimmen einfach! Wir kommen wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:134 / 1.887
Renoveret / Byggeår:2022 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...