Fantastisk 20 personers-poolhus med udespa og udesauna

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Midtbyvej 5B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60519
20 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
5 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Når kun det mest eksklusive er godt nok, er dette enestående 20 personers-luksuspoolhus på Midtbyvej 5B i Blåvand en vaskeægte perle. Opført med sans for kvalitet og detalje i 2023 indkapsler poolsommerhuset den ultimative ferieoplevelse.

Storslået indretning med swimmingpool, aktivitetsrum og 8 badeværelser

Det flotte poolhus er som skræddersyet til den moderne feriegæst, der søger det luksuriøse. Med plads til 20 personer byder sommerhuset på ikke mindre end 7 soveværelser, der hver især emmer af hotellignende elegance, og gør det nemt at tage af sted på ferie med den helt store familie- eller venneflok.

Hvert soveværelse har sit eget badeværelse, hvilket giver en fornemmelse af private retræter i form af små lejligheder, og i alt finder I 8 badeværelser i sommerhuset. Tre af soveværelserne kræser desuden om de yngste familiemedlemmer med hyggelige hemse, der hver især giver to ekstra sovepladser – perfekt til børnene. Der er også gulvvarme i hele ferieboligen.

Kvalitet er nøgleordet her, og det gennemgående luksuriøse design strækker sig fra møbler til interiør, og fra detaljerne til helheden. Nyd atmosfæren, mens I samles omkring biopejsen i stuen, plasker rundt i den indendørs swimmingpool (som tilmed har volleyballnet) eller udfordrer hinanden i aktivitetsrummet med en omgang billard.

Sommerhuset er desuden isoleret som et helårshus, hvilket betyder, at I her får en energivenlig feriebolig.

Kæmpestor privat træterrasse med wellnessoase – og egen hundevaskeplads

Den luksuriøse oplevelse fortsætter udenfor, hvor poolhuset er omgivet af en kæmpestor træterrasse. Den er både privat og ugeneret med hyggekroge hele vejen rundt, og der er sørget for masser af aftenbelysning. Så kan I forlænge feriedagene udendørs, selv når mørket er faldet på.

Wellness bliver en del af jeres daglige rutine med et terrassehjørne, der byder på udesauna, udebruser og et lækkert udendørsspa. Ved sommerhusets indgang finder I tilmed en hundevaskeplads, hvor I kan vaske jeres hund(e) efter et strandbesøg, inden de skal indenfor. Der er altså tænkt på alle feriegæster her.

Blåvands hyggelige ferieby ligger kun en lille gåtur væk, og der er heller ikke langt til den populære badestrand, der inviterer til forfriskende dukkerter og afslappende gåture langs vandkanten.

Der er ingen tvivl: Med Midtbyvej 5B i Blåvand som jeres næste ferieadresse er I sikret en førsteklasses-ferieoplevelse med alt, hvad hjertet begærer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60519

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Haus mit 8 Badezimmern. Sehr schön ist auch der Blick vom Wohnzimmer in den Poolbereich, dass hat besonders unsere Großmutter gefreut. Die Ausstattung der Küche ist super.Soverum:7
Bolig-/Grundareal:280 / 1.131
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (160 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

8 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

7 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...