Feriehus med havudsigt og 10 meter til stranden

3
icon
icon
icon

Lille Strandvej 18, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60598
4 pers.
Antal personer
10 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

I allerførste klitrække lige ved stranden finder I feriehuset på Lille Strandvej 18. Dette feriehus, der ligger på en massiv klitgrund, tilbyder en autentisk og berigende ferieoplevelse lige ved vandet. Kun 10 meter adskiller jer fra en vidunderlig dag ved havet med sand mellem tæerne og vind i håret. Et klassisk feriehus med brændeovn, plads til 4 gæster og en helt fantastisk beliggenhed. Hjertelig velkommen…!

Klassisk og komfortabel indretning

Feriehuset på 50 m2 rummer 2 soveværelser, og det er derfor ideelt til den lille familie eller parret. Her er loft til kip, komfortable møbler og ikke mindst en hyggelig brændeovn, der med sin centrale placering skaber god varme og hygge. Her er plads til sofahygge – uanset om det er med en film, en god bog, eller I blot vil betragte de viftede marehalm.

Mange af hverdagens hjælpere finder I her; både opvaskemaskine, vaskemaskine og varmepumpe. Vaskemaskinen og tørretumbleren sørger for, at der altid er rent tøj, mens varmepumpen sørger for et behageligt indeklima.

Og er du ryger, vil du blive glad for at vide, at du må ryge i huset.

Følg med i livet på stranden direkte fra terrassen

Med en beliggenhed kun 10 meter fra vandet, kan I nyde den friske havluft direkte på terrassen. Terrassen er delvist afskærmet, og havemøblerne står klar til jer – her kan I nyde den smukke natur, den friske luft og ikke mindst de hyggelige grillaftner! Nyd et dejligt måltid og se den maleriske solnedgang…

Rolige omgivelser og kort afstand til livlige Blåvand

Placeringen af feriehuset er perfekt for naturelskere og dem, der søger fred og ro. Herfra kan I gå gennem den unikke natur på den danske vestkyst og komme i kontakt med skov og klitter. Vesterhavets brede sandstrand er lige foran sommerhuset – tag strandtøjet med og tag en dukkert eller saml flotte skaller og sten, som I senere kan male på i sommerhuset.

Beliggenheden er samtidig også i top, hvis man vil have en livlige by og gode indkøbsmuligheder indenfor cykelafstand. Besøg de hyggelige caféer, slentr gennem de hyggelige butikker og smag på de gode hjemmelavede bolsjer ved Blåvand Bolcher. Blåvand Zoo og Tirpitz Bunker Museum ligger også i nærheden – alt sammen er det mindst ét besøg værd.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50 / 5.343
Renoveret / Byggeår:2013 / 1963

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...