Hyggeligt sommerhus i Ho med lukket terrasse og 2 hunde tilladt

2.5
icon
icon
icon

Brdr Lauridsensvej 1, Ho

- Sommerhusnr.: 61031
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
6500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette sommerhus i Ho rummer plads til 6 personer og er et godt valg til en klassisk sommerhusferie midt i den grønne natur. Den lukkede terrasse gør udearealet både børne- og hundevenligt, og kun en kort køretur fra ferieadressen finder I både Blåvands populære ferieby og det brusende Vesterhav.

Hyggelig indretning med brændeovn og alle praktiske nødvendigheder

Sommerhuset på Brdr Lauridsensvej 1 er hyggeligt og venligt indrettet i lyse farver. Husets hjerte er det åbne opholdsrum, hvor den knitrende brændeovn altid sørger for god feriestemning og varme.

Sovepladserne er fordelt på 3 soveværelser – to med dobbeltsenge og et med køjeseng, især velegnet til børnene.

Et badeværelse med gulvvarme, opvaskemaskine i køkkenet samt vaskemaskine og tørretumbler sikrer, at I har alle de praktiske nødvendigheder på ferien.

Lukket terrasse med græsplæne og sandkasse

Med til sommerhuset hører en lukket terrasse. Her kan I roligt lade børnene og hundene lege, mens I læser en god bog i solen. Terrassen rummer desuden et lille stykke græsplæne og en sandkasse til de yngste feriegæster.

Ho – et ferieområde med flere aktivitetsmuligheder og kort vej til Blåvand

Ho er et roligt ferieområde, med masser af flot natur og flere aktivitetsmuligheder – området byder på både golfbane, minigolf og en fiskesø.

Den populære ferieby Blåvand ligger også kun en kort køretur fra jeres sommerhus. Her finder I alt, fra spændende forretninger til lækre caféer og lokale bagerier. Fra byen er der desuden ikke langt til Vesterhavet, hvor både store, små og firbenede feriegæster altid er godt underholdt.

Der er også rig mulighed for afveksling og aktiviteter med diverse spændende udflugtsmål som Blåvandshuk Fyr, Blåvand Minizoo og bunkermuseet Tirpitz.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61031

DE
D.
sagde , Deutschland

In die Jahre gekommenes Ferienhaus , welches gut ausgestattet ist . Liegt in ruhiger Lage und der eingezäunte Garten ist perfekt für Kinder und Hunde . In wenigen Minuten erreicht man mit dem Auto blwvans und Vejers Strand . Zu Fuß kann man den nahegelegenen Fjord erreichen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gut strukturiertes Haus, das in der kalten Jahreszeit fast ausschließlich über den Kamin zu beheizen ist. Etwas in die Jahre gekommen, aber immer noch umfassend ausgestattet, gemütlich und gerade für Hundebesitzer mit dem geschlossenen Außenbereich oder Familien mit kleineren Kindern (im Außenbereich gibt es eine Sandkiste und kleinere Kinder können den Hof nicht alleine verlassen) optimal.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist in einer ruhigen Lage.
Das geschlossene Grundstück ist mit Hund ideal.
Das Ferienhaus ist natürlich etwas in die Jahre gekommen, aber sehr gemütlich.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 2.522
Byggeår:1970

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...