Feriehus med sauna og vildmarksbad på stor naturgrund

2.5
icon
icon
icon

Almosetoften 11, Ho

- Sommerhusnr.: 61035
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette sommerhus på Almosetoften 11 skaber med sin hyggelige indretning rammen om en ferie fyldt med afslapning: I udesaunaen og vildmarksbadet kan I året rundt slappe helt af i timevis, og den store naturgrund sørger for både afskærmning og ro. Her kommer hele familien i feriestemning – også de firbenede feriegæster.

Hyggelig indretning på afskærmet naturgrund

Feriehusets 74 m2 er indrettet og hyggeligt med tre soveværelser og et stort køkkenalrum med udsigt til haven. Om aftenen kan I samles i sofaen og nyde en kop kaffe i brændeovnens skær. De store vinduespartier giver udsigt til naturgrunden og de mange træer og buske, som skærmer af over til de andre sommerhusgrunde.

Udsigten til haven kan også nydes fra det veludstyrede køkken, og oprydningen efter madlavningen går nemt og hurtigt med hjælp fra opvaskemaskinen. Den hyggelige indretning fortsætter på badeværelset og i soveværelserne, hvor der med hvide og andre lyse farver skabes en åben og imødekommende stemning.

Åben og overdækket træterrasse ud til have med stor græsplæne

På den åbne terrasse er der masser af plads til at solbade på liggestolene eller nyde en lækker grillmiddag ved havebordet. I hjørnet af terrassens overdækkede del kan I læne jer tilbage i den udendørs sofa lavet af europaller. Herfra kan udsigten til den store græsplæne, træer og buske på grunden nydes i tørvejr selv på regnvejrsdage.

Ud over 6 feriegæster kan også familiens 2 hunde holde ferie i sommerhuset. De vil elske den store græsplæne, hvor også børn og voksne kan tilbringe mange timer sammen med boldspil eller det medbragte yndlingsspil.

Afslapning med vildmarksbad og udendørs sauna

Til husets faciliteter hører også en udendørs sauna og et vildmarksbad, som begge kan benyttes året rundt. De sørger for ekstra afslapning efter en lang dag med masser af ferieoplevelser i nærområdet, og fra vildmarksbadet kan I om aftenen efter mørkets frembrud nyde stjernernehimlen, som spejler sig i det varme vand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61035

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt lille sommerhus m lækkert vildmarksbad og sauna.

D.
sagde , Danmark

Super lækker grund, med fred og ro. Dejlig terresse med overdække og mulighed for at sidde i vildmarksbad uforstyrret af naboer. Vi så egern og rådyr omkring huset. Fint hus med nyere køkken og bad. Hele familien nød en uge i jeres sommerhus.

D.
sagde , Danmark

Super hyggeligt hus i rolige omgivelser med skønt vildmarksbad og skøn terrasse / udeområde

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 2.349
Byggeår:1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Udesauna, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...