5 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
4900 m.
Nærmeste indkøb
Max 4
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette sommerhus til 5 personer i Ho er det oplagte valg til familien, som værdsætter hygge og mulighed for socialt samvær. Der kan slappes af i sommerhusets gode sauna, eller benene kan smides op, så varmen fra brændeovnen kan nydes. Desuden er hundene også velkomne i sommerhuset.

Sommerhus med masser af feriestemning, sauna og brændeovn

Når I træder ind på Hedevej 47 i Ho, er I ikke i tvivl om, at der er ferie på menuen. Sommerhuset er beklædt med træ på væggene og i loftet, hvilket, sammen med den gode brændeovn, er med til at give den helt rigtige feriestemning. Når I skal sove, er sengene fordelt på 3 gode værelser – 2 værelser med dobbeltseng og 1 værelse med en enkeltseng.

Hvis vestenvinden skulle vise tænder, kan I snuppe en eftermiddag i saunaen, som sørger for at varme jer godt igennem. Derudover er sommerhuset udstyret med lynhurtigt fibernet og Chromecast, så I kan streame på jeres medbragte elektronik.

Feriehus med god terrasse på ugeneret grund

Feriehuset er placeret på en 2.512 kvadratmeter stor grund. Grunden er omkranset af træer, og sørger for jeres privatliv på ferien. Desuden kommer de firbenede gæster utvivlsomt til at nyde ferien. De kan nemlig give den gas sammen med børnene på den store plæne, som løber rundt om huset.

Mens hundene og børnene leger, kan I læne jer tilbage på en liggestol og nyde solen på terrassen, som vender mod sydvest. Det betyder, at I altid kan finde en solstråle, hvor batterierne kan lades op. Derudover er terrassen delvist overdækket, så I kan få mest ud af den friske luft – uanset vejret.

Hold ferie i Ho – tæt på smuk natur

Med ferieadresse på Hedevej 47 i Ho har I mulighed for at opleve alt det bedste, den vestjyske natur kan tilbyde. I har ikke langt til Ho Bugt eller til det brusende Vesterhav, hvor I kan gå lange ture med hundene eller snuppe en dukkert, hvis I er friske.

Ferieindkøbene kan foretages i Blåvand eller Oksbøl, som kun er få minutters kørsel fra Ho. I Blåvand kan I både handle i supermarked og specialforretninger, hvor feriens dessert kan købes eller lokale specialiteter kan prøves.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61039

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat meine Erwartungen übertroffen. Die Lage ist top, gerade für jmd. Der Ruhe und Wald sucht, um Morgens ausgedehnte Runden mit dem Hund zu drehen. Die Lage und sie Möglichkeit der Nutzkung der Sauna waren mir wichtiger als ein geräumiges, modernes Bad. Das Grundstück und der Garten sind perfekt gelegen. Keine Einblicke zu den Nachbarn. An der Aussattung des Wohnzimmers und der Küche hat es an Nichts gefehlt. Rundum ein perfekter Urlaubsrt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus gemütlich Eingerichtet und sehr schöne Bilder, es fehlt an nichts.
Man spürt den Eigentümer/-in
alles hügelich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches kleines Häuschen ,mit allem,was man braucht.Die Dusche war sehr behaglich,die Betten äußerst bequem.Da wir im Winter da waren,haben wir uns sehr am Kaminofen gefreut,der schnell das Haus aufwärmte.Außerdem konnte man Heizkörper und Klimaanlage aktivieren.Das Mobiliar war sehr praktisch und gemütlich.im Ferienhausgebiet war es sehr ruhig.Einkaufsmöglichkeiten und Ausflugsziele waren schnell und bequem mit dem Auto zu erreichen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 2.769
Byggeår:1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...