5 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
4900 m.
Nærmeste indkøb
Max 4
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette sommerhus til 5 personer i Ho er det oplagte valg til familien, som værdsætter hygge og mulighed for socialt samvær. Der kan slappes af i sommerhusets gode sauna, eller benene kan smides op, så varmen fra brændeovnen kan nydes. Desuden er hundene også velkomne i sommerhuset.

Sommerhus med masser af feriestemning, sauna og brændeovn

Når I træder ind på Hedevej 47 i Ho, er I ikke i tvivl om, at der er ferie på menuen. Sommerhuset er beklædt med træ på væggene og i loftet, hvilket, sammen med den gode brændeovn, er med til at give den helt rigtige feriestemning. Når I skal sove, er sengene fordelt på 3 gode værelser – 2 værelser med dobbeltseng og 1 værelse med en enkeltseng.

Hvis vestenvinden skulle vise tænder, kan I snuppe en eftermiddag i saunaen, som sørger for at varme jer godt igennem. Derudover er sommerhuset udstyret med lynhurtigt fibernet og Chromecast, så I kan streame på jeres medbragte elektronik.

Feriehus på med god terrasse på ugeneret grund

Feriehuset er placeret på en 2.512 kvadratmeter stor grund. Grunden er omkranset af træer, og sørger for jeres privatliv på ferien. Desuden kommer de firbenede gæster utvivlsomt til at nyde ferien. De kan nemlig give den gas sammen med børnene på den store plæne, som løber rundt om huset.

Mens hundene og børnene leger, kan I læne jer tilbage på en liggestol og nyde solen på terrassen, som vender mod sydvest. Det betyder, at I altid kan finde en solstråle, hvor batterierne kan lades op. Derudover er terrassen delvist overdækket, så I kan få mest ud af den friske luft – uanset vejret.

Hold ferie i Ho – tæt på smuk natur

Med ferieadresse på Hedevej 47 i Ho har I mulighed for at opleve alt det bedste, den vestjyske natur kan tilbyde. I har ikke langt til Ho Bugt eller til det brusende Vesterhav, hvor I kan gå lange ture med hundene eller snuppe en dukkert, hvis I er friske.

Ferieindkøbene kan foretages i Blåvand eller Oksbøl, som kun er få minutters kørsel fra Ho. I Blåvand kan I både handle i supermarked og specialforretninger, hvor feriens dessert kan købes eller lokale specialiteter kan prøves.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61039

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist für 2-3 Personen ausgelegt, die Einrichtung ist gemütlich und nordisch schön.
Die Küche ist mit allem ausgestattet, was man zum Kochen benötigt, incl. Mixer und guten Töpfen.
Der Außenbereich ist abgeschirmt, man kann auch im hinteren Bereich entspannt auf der Liege liegen, ohne gleich von allen Seiten beobachtet zu werden. Die überdachte Veranda lädt bei nicht so schönem Wetter zum Draußen sitzen ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus insgesamt ist nicht schlecht, die Küche gut ausgestattet. Von der Mikrowelle bis zum Hotdog-Toaster ist alles vorhanden. Die Schlafzimmer sind sehr klein, und es gibt keine Möglichkeit, seine Garderobe vernünftig unterzubringen. Nur in dem Schlafzimmer gegenüber dem Bad gibt es ein größeres Regal. Das Fenster in dem ganz kleinen Zimmer ist etwas morsch und läßt sich nur schwer öffnen und schließen. Das Preis – Leistungsverhältnis für dieses Haus ist okay, immerhin ist ja auch eine Sauna vorhanden

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein ganz idyllisch gelegenes Ferienhaus im Wald. Es ist sehr ruhig und man ist schnell mitten im Zentrum.
Das Ferienhaus ist mit seiner Ausstattung völlig ausreichend mit einem gemütlichen Wohn- und Essbereich. Die Betten sind gemütlich und ein Kaminofen hat am späten Abend uns das Haus, in wenigen Minuten, in wohlige Wärme getaucht.
Die Vögel zwitschern und ab und zu hoppelt auch ein Hase am Haus vorbei.
Entspannter kann es kaum sein.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 2.512
Byggeår:1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...