Fint lyst og venligt hus med skønne terrasser

3.5
2148
Almosetoften 9, Ho - Søg på husnr. 61120

Dette i 2018 renoverede hus er perfekt til den lille familie, som elsker ferie i det grønne og gerne vil have et fint stilfuldt hus, der på den ene side er nyt og moderne, men som stadig besidder den hyggelige sommerhus-feeling. Beliggenheden er fantastisk i det naturskønne Ho – dejlig roligt og med kort gåafstand til Ho Fiskesø.

Dejligt lyst hus med det hele

Almosetoften 9 er et lyst og rigtigt lækkert hus med mange fine detaljer. Det er indrettet med 2 dejligt store soveværelser, så der sagtens er plads til babysengen eller til fx at kunne trække sig tilbage med en bog. I stue-alrummet med det åbne køkken er der god plads til familiehygge, og naturligvis har I her også den hygge- og varmespredende brændeovn. For et bekvemt feriehusophold er der gulvvarme i badeværelset, både vaskemaskine og tørretumbler og den uundværlige opvaskemaskine.

Udeliv med perfekte terrasser

Så snart de første solstråler titter frem er det med at få åbnet for snakkedøren i køkkenet. Det er skønt at kunne nyde den klare morgenluft uden at hund og børn kan smutte ud. Så snart morgenkaffen så er klar, er det bare at tage den med ud på morgenterrassen – en perfekt start på en dejlig feriedag i Ho.

På Almosetoften 9 har I flere terrasser, så I hele dagen kan nyde solen. Om I tager et middagshvil på en solseng på den lukket terrasse, hvor der er ro og læ eller I tænder op i grillen på den vestvendte terrasse og, godt beskyttet af halvtaget, bliver hængende til langt ud på aftenen med hyggesnak imens stjernerne begynder at titte frem.

Et par hundrede meters gåtur fører jer ned til Ho Fiskesø, et eldorado for lystfiskeren, som måske kan hjembringe aftensmaden – og ellers er der sikkert plads i husets fryser.

Vadehavsvandring, sort sol og hvid strand i Ho

Ho er et ægte insidertip. Her bor I midt i naturen med skovområder, grønne marker med græssende heste og masser af dyrevildt. I har 3-4 kilometer til havet, men lige for døren har I både fiskesøen, golfplads, vadehav med guidede ture til Skallingen og smukke klitplantager med vandrestier. Turen ud til Skallingen er et absolut hit, ikke kun for strandbesøg, om sensommeren kan I her opleve ”sort sol”.

 Soverum:2
Bolig-/Grundareal:82 / 2.776
Renoveret / Byggeår:2018 / 1969

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, trægulv i soveværelse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...