Fint lyst og venligt hus med skønne terrasser

3.5
icon
icon
icon
icon

Almosetoften 9, Ho

- Sommerhusnr.: 61120
Gæsterne siger: icon icon

Dette i 2018 renoverede hus er perfekt til den lille familie, som elsker ferie i det grønne og gerne vil have et fint stilfuldt hus, der på den ene side er nyt og moderne, men som stadig besidder den hyggelige sommerhus-feeling. Beliggenheden er fantastisk i det naturskønne Ho – dejlig roligt og med kort gåafstand til Ho Fiskesø.

Dejligt lyst hus med det hele

Almosetoften 9 er et lyst og rigtigt lækkert hus med mange fine detaljer. Det er indrettet med 2 dejligt store soveværelser, så der sagtens er plads til babysengen eller til fx at kunne trække sig tilbage med en bog. I stue-alrummet med det åbne køkken er der god plads til familiehygge, og naturligvis har I her også den hygge- og varmespredende brændeovn. For et bekvemt feriehusophold er der gulvvarme i badeværelset, både vaskemaskine og tørretumbler og den uundværlige opvaskemaskine.

Udeliv med perfekte terrasser

Så snart de første solstråler titter frem er det med at få åbnet for snakkedøren i køkkenet. Det er skønt at kunne nyde den klare morgenluft uden at hund og børn kan smutte ud. Så snart morgenkaffen så er klar, er det bare at tage den med ud på morgenterrassen – en perfekt start på en dejlig feriedag i Ho.

På Almosetoften 9 har I flere terrasser, så I hele dagen kan nyde solen. Om I tager et middagshvil på en solseng på den lukket terrasse, hvor der er ro og læ eller I tænder op i grillen på den vestvendte terrasse og, godt beskyttet af halvtaget, bliver hængende til langt ud på aftenen med hyggesnak imens stjernerne begynder at titte frem.

Et par hundrede meters gåtur fører jer ned til Ho Fiskesø, et eldorado for lystfiskeren, som måske kan hjembringe aftensmaden – og ellers er der sikkert plads i husets fryser.

Vadehavsvandring, sort sol og hvid strand i Ho

Ho er et ægte insidertip. Her bor I midt i naturen med skovområder, grønne marker med græssende heste og masser af dyrevildt. I har 3-4 kilometer til havet, men lige for døren har I både fiskesøen, golfplads, vadehav med guidede ture til Skallingen og smukke klitplantager med vandrestier. Turen ud til Skallingen er et absolut hit, ikke kun for strandbesøg, om sensommeren kan I her opleve ”sort sol”.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 61120

D.
sagde , Vanløse

Jeg synes det er et dejligt hus med passende indretning til det vi havde brug for. Det ligger på en dejlig naturgrund med relativt langt til naboer. Skøn terrasse med læ i de fleste situationen.

D.
sagde , Danmark

Et virkelig dejligt hus som er godt indrettet. Super god master bedroom. Mange gode terrasser. Stor grund med plads til hunden.
Flot/elegant indrettet.Dejlig roligt område med muligheder for gå og cykelture. Fiskeri og minigolf.
Tæt på Ho kro som er eminent god og faktisk normal restaurant priser.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:82 / 2.776
Renoveret / Byggeår:2018 / 1969

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...