Enkelt og charmerende sommerhus i Ho med brændeovn

2.5
icon
icon
icon

Hedevej 4, Ho

- Sommerhusnr.: 61140
6 pers.
Antal personer
2900 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På en naturskøn plet i Ho ligger dette hyggelige sommerhus til 6 personer. Huset oser af charme og sætter rammerne for en helt enkel og klassisk sommerhusferie i den grønne natur – med brændeovn, opvaskemaskine og internet.

Klassisk sommerhusstil med brændeovn og opvaskemaskine

Med ferieadresse på Hedevej 4 er der lagt op til en helt klassisk sommerhusferie i et charmerende og enkelt feriehjem. Her vil I blive mødt af den klassiske sommerhusstil, som sætter stemningen fra start af.

Der er fokus på hygge og samvær. Husets hjerte er det åbne køkken- og stuerum, som kommer til at danne rammerne for en masse nye ferieminder. I stuen finder I også brændeovnen, som sørger for varme og god feriestemning på de kølige feriedage.

Køkkenet er godt udstyret med blandt andet mikroovn og opvaskemaskine, og der er sørget for en hurtig og stabil internetforbindelse, så I kan streame film og serier på jeres medbragte elektronik, hvis det lyster.

Idyllisk naturgrund med hyggelige siddekroge

Det røde træhus har en charmerende udstråling, og på den grønne naturgrund finder I masser af hyggelige kroge, hvor I kan sidde og nyde omgivelserne med en god bog og en nybrygget kop kaffe. Hele grunden er godt indrammet af træer, så I får god ro og fred.

Ho er et idyllisk og fredeligt område, og det perfekte valg til jer, der bare gerne vil holde en stille og rolig ferie i naturskønne omgivelser. En lille køretur bringer jer både til havet og Blåvands centrum, hvor I kan handle ind og gå på opdagelse i de spændende specialbutikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61140

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Haus mitten in der Natur gelegen, welches alles hat, was man braucht. Keine Luxuseinrichtungen wie Swimmingpool und dergleichen. Aber wenn man sowas nicht braucht, kann man hier ein paar schöne Tage verbringen.
Die Lage in Ho finde ich persönlich auch optimal. Man ist nicht ganz so im Trubel der Touristen, wie direkt im Blavand, aber doch nah dran… und wenn man auf zum Beispiel wandern oder Radfahren steht, kann man praktisch von Ferienhaus direkt losfahren…

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist alt, aber gemütlich. Es liegt an der Strasse, aber im Wald, es ist nicht laut.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schön gelegenes Haus für den schmalen Geldbeutel.Wer seinen Urlaub draussen verbringt,hat hier grundsätzlich alles was er braucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:69 / 2.666
Renoveret / Byggeår:2011 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...