Skønt feriehus med sauna og spa

3.5
2858
Sønderballevej 43, Ho - Søg på husnr. 61145

Fra dette feriehus på Sønderballevej 43 i Ho er der kun et par minutters gang til den fantastisk ved Ho Bugt beliggende golfplads. For golfentusiaster et perfekt sted, hvor der nemt kan spilles en runde golf både morgen og aften. Men ikke kun golfspillere vil føle sig godt tilpas i dette hus, der med sine 6 sovepladser egner sig både til familieferien og til ferie med venner.

Sauna, spa og brændeovn

Hyg sammen i det åbne køkken-alrum og stue, hvor der er god plads til hele familien og hvor I efter en lang dag i den friske luft kan tænde op i brændeovnen for både ekstra hygge og varme. Her er der ikke kun mulighed for at hygge på sofaen med en god film eller med familiespil ved spisebordet – her kan I også tænde op i spa og sauna og således afslutte dagen med rigtig wellness.

På hemsen er der et ekstra fjernsyn, så det bliver sikkert børnenes yndlingssted. Det kan bare ikke være mere hyggeligt.

Stor terrasse og en grillhytte

Udenfor har I 2 dejlige store terrasser med gode havemøbler, så der altid er mulighed for at finde den perfekte plads i solen.  Sæt jer til rette i liggestolene i solen, læs en spændene bog og tag tid til at dagdrømme lidt imens børnene gynger, leger i sandkassen eller er på opdagelse i omegnen.

Et ubetinget ”must”, som hele familien vil elske året rundt, er, når der tændes op i grillhytten. Der er ægte lejrbålsstemning når familien sidder på bænkene rundt om ilden og hygger med fælles madlavning – mangt en gammel spejder vil nok sætte gang i lidt aftensang ved samme lejlighed.  

Skal feriehuskøkkenet forblive koldt og I gerne vil ud og spise, eller skal der shoppes, så er der mulighed for det i Blåvand. Forkæl jer selv med en stor soft-is og tag familien med i zoologisk have eller besøg Tirpitzmuseet. Byen ligger kun et par kilometer væk, så I faktisk kan tage turen langs stranden til fods – måske endda finde lidt rav undervejs. Naturligvis har I også mange cykel- og vandrestier i området.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, klinker og træ laminat og tæppe og med gulvarme i stue, tæppe og med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...