Skønt feriehus med sauna, spa og grillhytte

3.5
icon
icon
icon
icon

Sønderballevej 43, Ho

- Sommerhusnr.: 61145
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Fra dette feriehus på Sønderballevej 43 i Ho er der kun et par minutters gang til den fantastisk ved Ho Bugt beliggende golfplads. For golfentusiaster et perfekt sted, hvor der nemt kan spilles en runde golf både morgen og aften. Huset ligger helt ugeneret på en lukket grund, og har skønne faciliteter som sauna og spa. Den super hyggelige grillhytte er prikken over i’et når hygge og samvær er i højsædet.

Sauna, spa og brændeovn

Hyg sammen i det åbne køkken-alrum og stue, hvor der er god plads til hele familien og hvor I efter en lang dag i den friske luft kan tænde op i brændeovnen for både ekstra hygge og varme. Her er der ikke kun mulighed for at hygge på sofaen med en god film eller med familiespil ved spisebordet – her kan I også tænde op i spa og sauna og således afslutte dagen med rigtig wellness.

På hemsen er der et ekstra fjernsyn, så det bliver sikkert børnenes yndlingssted. Det kan bare ikke være mere hyggeligt.

Grillhytte og en herlig beskyttet grund

Udenfor har I 2 dejlige store terrasser med gode havemøbler, så der altid er mulighed for at finde den perfekte plads i solen.  Sæt jer til rette i liggestolene i solen, læs en spændene bog og tag tid til at dagdrømme lidt imens børnene gynger, leger i sandkassen eller er på opdagelse i omegnen. Den skønne Ho Bugt ligger kun 800 meter væk.

Slap af og nyd roen på den helt ugenerede grund, og nyd de lange aftner i grillhytten hvor der virkelig kan skrúes op for hyggen en stor del af året, når der skrues op for varmen i den centrale grill.

Skal feriehuskøkkenet (eller grillhytten) forblive kold og I gerne vil ud og spise, eller skal der shoppes, så er der mulighed for det i Blåvand. Forkæl jer selv med en stor soft-is og tag familien med i zoologisk have eller besøg Tirpitzmuseet. Byen ligger kun et par kilometer væk, så I faktisk kan tage turen langs stranden til fods – måske endda finde lidt rav undervejs. Naturligvis har I også mange cykel- og vandrestier i området.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61145

D.
sagde , Danmark

God rumdeling og plads. God stand.

D.
sagde , Danmark

Dejligste feriehus.intet at brokke sig over, sjovt for både voksne og børn. Er vejret dårligt kan hygge med bordfodbold og de masse sjove spil de har i feriehuset.
Feriehuset er PERFEKT. Så flot!!Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredband, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker trælaminat Tæppe med gulvarme i stue, Tæppe med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...