Skønt lille feriehus i naturskønne Ho

3
icon
icon
icon

Hedevej 23, Ho

- Sommerhusnr.: 61160
4 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Småt men lækkert – dette sommerhus ligger i det naturskønne stille feriehusområde Ho. Her, midt i det grønne, på en afskærmet grund med træer og buske, kan I holde en rigtig afslapningsferie med op til 4 personer, bedst egner huset sig til højest 2 voksne og 1-2 børn.

Hold ferie midt i naturen

Er du naturelsker og trænger til skovens stille ro, så er Hedevej 23 det rigtige hus for dig. Her bor du midt i det grønne, omgivet af skov og med Ho Bugt, en del af Naturpark Vadehavet som nærmeste nabo. Egnens beboere, ræv, kronhjort og masser af fugle kigger med jævne mellemrum forbi dette fortryllede sted.

Feriestemning i lyst og moderne indrettet feriehus

Det 52 m2 lille Kalmar hus er lyst og lækkert indrettet med gode møbler. Der er 2 soveværelser, et badeværelse med gulvvarme og fællesrummet med køkken, spisehjørne og stue i ét. En luft-til-luft varmepumpe sørger for, at I kan holde varmen og den gode internetforbindelse for, at I dog ikke er helt ude af verdenen.

Stor, delvist overdækket terrasse

Luk de store døre op fra stuen og lad den store træterrasse blive en del af huset og nyd lyden af fuglene imens I sætter kaffen over i køkkenet. Terrassen er det perfekte sted at nyde dagen og få læst de nyeste krimier. Måske er I heldige og se en fiskeørn kredse over trætoppene.

At tænde op i grillen og tilberede og nyde aftensmaden udendørs er nærmest et ”must” når man holder hyggeferie i et sommerhus. Og der er ikke noget mere afslappende end at blive siddende længe efter, først fordybet i en god samtale, men så falde hen og nyde aftenstilheden imens mørket falder på.

Tag en rask cykeltur til Blåvand, hvor der er masser af shoppingmuligheder og gode spisesteder. Gå en lang tur på stranden og gå ikke glip af en tur i fyrtårnet, – her ved Danmarks vestligste punkt får I en fantastisk udsigt over hav, strand og hede.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:56
Renoveret / Byggeår:2018 / 2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...