Charmerende træsommerhus i de smukkeste naturomgivelser

3
icon
icon
icon
Toldervej 13, Ho - Søg på husnr. 61913

På Toldervej 13 i Ho er der dømt ren ferieidyl og den helt autentiske sommerhusoplevelse. Det rødmalede træhus oser af charme både udvendigt og indvendigt, og de smukke og fredfyldte naturomgivelser med grønt græs, høje træer og farverigt lyng sætter prikken over i’et.

Charme og klassisk feriestemning hele vejen rundt

Det klassiske feriehus udstråler ikke kun charme udefra, hvor de røde brædder sender tankerne tilbage til sommerhusferien med familien – indenfor sætter de mange varme træelementer og de mørke loftsbjælker feriestemningen helt fra start.

Ovenlysvinduer og store glaspartier inviterer solens lys og den smukke natur indenfor, så I selv på de regnfulde efterårsdage kan nyde udsigten fra sofaen eller spisebordet, mens brændeovnens knitren lyder i baggrunden. I stuen er der desuden gulvvarme, så der er en dejlig varme hele året rundt.

Foruden de 2 fine soveværelser i huset, er der et lille anneks med en 3/4 seng. Især ideelt til teenagerne, der har brug for lidt ekstra privatliv og fred til at trække sig tilbage engang imellem.

Fascinerende natur i alle årets måneder

På Toldervej er I omgivet af smuk natur og grønne omgivelser, og ligegyldigt årstid, vind og vejr, får I en fascinerende og unik beliggenhed. Om sommeren kan I nyde solstrålerne og fuglenes sang på terrassen, og når året går på hæld, og de brændte efterårsfarver hersker i landskabet, kan I gå en tur under trækronerne – og måske være heldige at spotte et egern eller to?

Selve Ho er et landligt og roligt område, men ferieadressen ligger kun en kort køretur fra Blåvands autentiske ferieby, der summer af liv stort set hele året rundt. Tag en shoppedag i de mange fine forretninger og slut af med en lækker aftensmad på en af byens restauranter. Eller gå en tur langs stranden, mens aftensolen går ned.

Her vil I helt sikkert få en fantastisk og uforglemmelig ferie sammen.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 2.150
Renoveret / Byggeår:2013 / 1966

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, trægulv og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, havemøbler, grill.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...