Fantastisk ferielejlighed til to personer med havudsigt

2.5
icon
icon
icon

Strandvejen 61A, 306 2, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71077
2 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Helt ud til vandet med beliggenhed i Feriecenter Vesterhavet i Fanø Bad, venter jer en dejlig ferielejlighed, der er perfekt til en ferie for to. Et ophold på Strandvejen 61A, 306 2 giver rig anledning til uforglemmelige strandture, da der kun er 50 meter derned. Her kan I også nyde solnedgange og panoramaudsigt fra den overdækkede og lukkede træterrasse. Velkommen til en uforglemmelig ferie på Fanø.

Hyggelig og rummelig indretning – mange aktiviteter

Ferielejligheden er en del af Feriecenteret Vesterhavet i Fanø Bad, så her får I udover lejligheden adgang til et væld af fælles-aktiviteter. I kan gå i sauna og indendørspool, benytte vaskerum med tørretumbler samt et aktivitetsrum med blandt andet bordtennis og air-hockey. Udenfor kan der hygges på petanquebanen, med udendørs skak, eller ved borde-bænkesæt og grillarealer. Eller hvad med en tur i den udendørs pool, der opvarmes via solvarme?

Ferielejligheden er renoveret i 2021 og rummer et opholdsrum med komfortable møbler, et veludstyret, lyst og moderne køkken med både opvaskemaskine og mikroovn. Derudover er ferielejligheden indrettet med et hyggeligt og stilfuldt spiseområde. På badeværelseter er både bruser og karbad til rådighed.

I soveværelset kan I samle ny energi til ferielivets mange glæder i den komfortable dobbeltseng.

Mange timer på ferien bør tilbringes på terrassen, der er overdækket. Her er panoramaudsigt for alle pengene og rig mulighed for at følge med i det rige fulgeliv.

Havudsigt og idyllisk badeferie

Den skønne ferielejlighed på Strandvejen 61A, 306 2 ligger i Fanø Bad. Et område med mange varierede tilbud og aktiviteter til enhver form for ferie. Her er flere skønne butikker med brugskunst og tøj, og lækre kulinariske oplevelser venter lige rundt om hjørnet. Her ligger også en af Danmarks ældste golfbaner samt en minigolfbane, og der er mulighed for at spille tennis.

På stranden kan man nyde en tur i bølgen den blå eller bare at gå en tur og nyde lyden af havets brusen. Her er også rig mulighed for at finde rav, især efter en storm om efteråret. Mange vælger også at cykle rundt på øen, og der er gode cykelstier øren rundt, hvor man i et roligt tempo kan nyde de varierende landskaber øen byder på fra hede til klit.

 

NB* Bemærk at ferielejligheden ikke er for gangbesværede.

Den udendørs swimmingpool kan benyttes i perioden 1. juli – 1. september. Der forefindes en rampe bag Blok B, for kørestolsbrugere og gangbesværede.

Det siger vores gæster om sommerhuset 71077

DE
D.
sagde , Deutschland

Es erwartet sie eine schöne kleine Wohnung mit sehr guter Ausstattung. Ein traumhafte Aussicht mit überdachtem Balkon in guter Lage .Es läd zu gemütlichem Essen bei Sonnenuntergang ein.
Der kilometerlange Strand direkt vor der Tür,zugehöriger Innen und Außenpool vorhanden.
Geschäfte und Restaurants fußläufig zu erreichen.Parkplätze ausreichend vorhanden.Sehr schöner Kinderspielplatz.



Soverum:1
Bolig-/Grundareal:44 / 0
Renoveret / Byggeår:2021 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...