Fantastisk 4-stjernet feriehus med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Skovly 13, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71092
8 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et feriehus, hvor I kan holde en afslappet ferie i naturskønne omgivelser, så er dette skønne feriehus på Skovly 13 i Fanø Bad det oplagte valg. I feriehuset er der plads til 8 personer, og med 2 badeværelser er feriehuset også ideelt til en ferie med flere vennepar. I feriehuset er der lagt op til en masse afslapning og velvære i spabad og sauna – eller en tur til stranden, da denne ligger blot 900 meter fra feriehuset.

Lys indretning med hyggefaktor i form af brændeovn

I Sommerhuset på Skovly 13 i Fanø Bad bliver I budt velkommen af en stilfuld indretning, og her er rammerne virkelig sat for en ferie i hyggens tegn. I det rummelige og velindrettede køkken er der alt hvad I skal bruge for at tilberede en god middag til familien, og med tilhørende opvaskemaskine så opvasken hurtigt er klaret. Stuen ligger i åben forbindelse til køkken og spiseplads, så I kan hygge jer hver for sig, men stadig sammen.  

Når I tilbringer tid i alrummet, kan I tænde op i brændeovnen, hvis knitrende flammer og varme fuldender feriestemningen. Ellers har I en varmepumpe til rådighed, der sørger for en god temperatur på energivenlig vis. Her kan I spille spil, se tv eller blot sidde og snakke om jeres oplevelser på Fanø.

Som feriedagen lakker mod enden, og I trænger til at samle ny energi til næste feriedag, kan I søge mod sommerhusets 4 soverum som alle er med dobbeltsenge, hvoraf den ene er med elevation. I sommerhuset venter jer også 2 badeværelser, der begge er med gulvvarme og spabade, og det ene med sauna. Her får I altså velvære for krop og sjæl.

Feriehuset er ligeledes udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler.

Skøn terrasse med havemøbler og grill

Feriehuset er beliggende på en stor plænegrund med træer og buske der omkranser feriehuset på 3 sider. Her venter jer en dejlig terrasse, der er afskærmet og overdækket, så I kan sidde i ly og læ. I har havemøbler og liggestole til rådighed, hvor I kan sætte jer til rette, og nyde stilheden. Når aftenen går på hæld, kan I samles på terrassen til en lækker middag, som I tilbereder på grillen.

Fanø Bad byder på mange gode aktiviteter for både børn og voksne. Her får I hyggelige små butikker og restauranter, samt den storslåede strand, som befinder sig blot 900 meter fra feriehuset.

For at komme til Fanø skal I forbi Esbjerg hvorfra færgen sejler. Overfarten tager blot 12 minutter. Når I ankommer til Norby havn er der gode muligheder for at glimt af Fanøs store sælkoloni, der ved lavvande ofte soler sig på sandbanken ved indsejlingen. 

Det siger vores gæster om sommerhuset 71092

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus, super sauber und geräumig.
Die Ausstattung war prima.
Auch war es bei Anreise gut vorgeheizt, so dass man sich bereits beim ersten Kaffee nach der Ankunft wohlfühlte.

DK
D.
sagde , Danmark

Fint hus, fine værelser
Rolig placering



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:137 / 1.501
Byggeår:2007

Køkken:

Fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...