Stilfuldt sommerhus med kig til lille sø på Fanø

3.5
icon
icon
icon
icon

Vagtbjergvej 29, Rindby

- Sommerhusnr.: 72064
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Vagtbjergvej 29 i Rindby er rammerne sat til den bedste ferie i dette smukke 90 m2 store træhus med brændeovn, der er renoveret i 2022. I feriehuset er der plads til hele familien eller venneflokken for i alt 6 personer, endda kun med 800 meter til en af Danmarks smukkeste strande i et naturskønt område på Fanø.

Panoramaudsigt i charmerende omgivelser

Det stilfulde sommerhus er bygget forskudt i to plan med alrum og køkken i ét og store vinduespartier ud mod søen. De tre soveværelser udstyret med henholdsvis 1 dobbeltseng og 2 x 2 enkeltsenge samt badeværelset ligger i forlængelse af hinanden, tre trin oppe på indgangsniveau.

Hele ferieflokken kan samles til hyggelige stunder i køkken og alrummet, der er lyst og moderne indrettet. Her kan I både lave mad og nyde udsigten, mens I spiser, spiller bræt- og puslespil eller ser en film, alt imens brændeovnen spreder varme og hyggelig knitren. Køkkenet har induktion og opvaskemaskine. Der også en varmepumpe i feriehuset, der sørger for et godt indeklima på energivenlig vis.

Solrige feriedage på skønne terrasser 800 meter til stranden

Feriehuset fremstår med en dejlig terrasse der er både delvist overdækket, afskærmet og åben, hvorfra I ugeneret kan nyde solrige timer hele dagen og dase i havemøbler eller på liggestole. Året rundt kan I tænde op i grillen og nyde lækkert mad herfra. Der er udsigt til en lille sø, og til børnene er der et gyngestativ at boltre sig på.

Feriehuset ligger i Rindby på Fanø, hvorfra der kun er 500 meter til købmanden i et område med andre beværtninger; et kunstgalleri, udlejning af diverse til brug på stranden samt cykeludlejning og meget mere. Ellers kan I nyde den storslåede natur og strandene på øen og nyde de gamle, hyggelige Fanøhuse eller nogle af de mange kulinariske oplevelser på Fanøs mange restauranter, cafeer og kroer i henholdsvis Nordby og Sønderho. Eller hvad med en kølende øl på det lokale bryghus i Nordby?

Der er også mange, der benytter sig af at leje cykler og køre rundt på den 13 kilometer lange ø på cykelsti fra nord til syd. Udover cykelruter er der også mange gå- og vandreture. Der er også mulighed for sælsafari på øen, og der er et rigt fugleliv at gå på opdagelse i. Et besøg i fuglekøjerne er også helt specielt. Mange leder ikke forgæves efter rav på stranden, især ikke efter en storm. Der er noget for enhver smag til en god ferie på Fanø, en del af UNESCO verdensarv midt i Vadehavet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72064

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir mussten uns ein bisschen an das Haus gewöhnen, weil es so „lang ist“. Das Badezimmer war eins der Besten, das wir uns n Dänemark hatten.
Auch die Schlafräumen waren toll.
Küche und Esszimmer super. Für sechs Personen scheint das Sofa ein bisschen klein.
Terrasse ganz gut.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr ruhig gelegenes kleines Haus am Ende einer Sackgasse. Mit einer Frühstücksterrasse , einer Terrasse für den Nachmittag und Abend und einer überdachten Terrasse. Ein kleiner Teich vor der Terrasse, wo man sehr schön die Enten beobachten kann. Daher ist das Haus aber auch nicht für Familien mit kleinen Kindern geeignet. Es liegt so ruhig, dass die Rehe am Abend ums Haus laufen und grasen. Auch Fasanenküken und Kaninchen konnte man beobachten. Idealer Ausgangsort für Ausflüge in die Umgebung, kurzer Weg zum Einkauf und natürlich mit dem Rad am Strand entlang, herrlich !



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 1.938
Renoveret / Byggeår:2022 / 1983

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...