Hyggeligt sommerhus i Kongsmark med spabad og brændeovn

3
icon
icon
icon

Havnebyvej 70, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82001
10 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
1 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige og store feriehus, som er renoveret i 2016, ligger på Havnebyvej 70 på den idylliske ferieø Rømø. Sommerhuset tilbyder plads til op til 10 personer på et areal på 179m². Praktisk udstyr som en energibesparende varmepumpe, brændeovn, vaskemaskine og tørretumbler er en del af sommerhuset, som også byder på et spabad.

Ferie på Rømø – Vesterhavet, Vadehavet og klitter

Rømø, som er naboø til Sild, byder på et bredt udvalg af aktiviteter for hele familien. Herunder kan blandt andet nævnes cykelture i den smukke natur, gåture på stranden og langs Vadehavet. Øen er også meget populær blandt vandsportsentusiaster; for eksempel til kitesurfing.

Planlægger I en tur til fastlandet, kan I besøge de hyggelige byer Tønder og Ribe og slentre gennem de smukke gader. Hvad med en dagstur til Legoland i Billund eller til Sild med færgen fra havnen i Havneby?

(Lakolk Badestrand 4000 m.)

Rummeligt feriehus med plads til hele familien

Det velholdte feriehus har en indbydende indretning og byder på 5 soveværelser. Værelserne er indrettet med i alt 1 dobbeltseng og 8 enkeltsenge. Inden dagen slutter, kan du nyde afslappende wellness-stunder i spabadet og samle fornyet energi til morgendagens ferieaktiviteter.

Sommerhusets 2 badeværelser er udstyret med behagelig gulvvarme. Der er også vaskemaskine og tørretumbler, så friske håndklæder altid er tilgængelige.

Feriehusets samlingspunkt er stuen, som indbyder til mange gode stunder i familiens selskab. Her kan I holde en hyggelig filmaften, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Også her sørger gulvvarmen for varme til fødderne.

I kan med fordel også benytte jer af den energibesparende varmepumpe til at holde en behagelig temperatur i rummet.

Skøn have og stor terrasse ved sommerhuset

Udearealet ved sommerhuset indbyder også til mange hyggelige timer. Der er et stort havebord til lækker grillmad, mens I planlægger morgendagens feriedag.

På den lille græsplæne er der plads til, at børnene kan boltre sig, og der er en gynge og en sandkasse at lege med. Her kan de rigtig hygge sig, mens I nyder den friske vesterhavsluft og et køligt glas vin på den delvist afskærmede terrasse.

Det siger vores gæster om sommerhuset 82001

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gepflegtes und individuell eingerichtetes.
Würde es immer wieder Buchen.

DE
D.
sagde , Delmenhorst

Das Haus ist wirklich sehr schön und geräumig im rustikalen Stil gestaltet. Allerdings gibt es hier und da ein paar Schönheitsreparaturen, die es gebrauchen könnte. Trotzdem würden wir das Haus auf jeden Fall wieder buchen, da es uns insgesamt sehr gut gefallen hat.

DK
D.
sagde , Danmark

Godt sommerhus til prisen

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:179 / 1.322
Renoveret / Byggeår:2016 / 1948

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 8 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, trælaminat Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...