Stråtækt poolhus med spa og sauna til 10 personer

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Gertrud Rasksvej 17, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82035
10 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 20
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis du er på udkig efter et typisk skandinavisk stråtækt sommerhus med eget wellness-område, så er Gertrud Rasksvej 17 på Rømø det rette sted for dig. Op til 10 feriegæster kan se frem til en afslappende og varieret ferie her. Nyd øens unikke natur, besøg den brede strand ved Vesterhavet eller hyg jer i sommerhuset.

Hyggeligt feriehus med eget wellnesområde

Velkommen til dette klassiske stråtækte feriehus, som blev renoveret i 2018. Hjertet af feriehuset er det åbne opholdsrum med tilstødende køkken og rummelig spiseplads. Her kan I tilbringe mange hyggelige timer foran brændeovnen udført i støbejern, spille et brætspil, se en film eller tilberede aftensmaden sammen. Der er ingen grænser for din fatasi i det veludstyrede køkken, hvor du blandt andet finder opvaskemaskinen og et køle-/fryseskab.

Et særligt højdepunkt er poolrummet, som opvarmes af sin egen energibesparende varmepumpe. Her kan du slappe af i spaen mens børnene plasker i poolen. Du kan også nyde opvarmningen af hele kroppen i en afslappende tur i saunaen.

Dette feriehus har dog endnu mere at byde på. Takket være de to badeværelser med bruser er der ingen kø om morgnen, og vaskemaskinen samt tørretumbler sørger for rene håndklæder til den kommende dag. Den anden energibesparende varmepumpe, som er placeret i stuen, sørger for en behagelig temperatur, når I har behov for det.

De 4 soveværelser er opdelt i 3 værelser med dobbeltsenge og et soveværelse med 2 køjesenge. Der er også en barnestol og en barneseng til rådighed for de små.

Stor omløbende terrasse byder på masser af plads

Den smukke naturgrund omkring ferieboligen på Gertrud Rasksvej 17 er omgivet af træer, som giver privatliv og læ, så i kan nyde den friske luft og føle dig uforstyrret.

Ny en frisk brygget kop kaffe i de komfortable havemøbler og lad tankerne vandre, mens børnene kan slå sig løs på grunden, lege i sandkassen, gynge eller spille bordtennis. Om aftenen kan du tilberede en lækker grillmad  og afslutte dagen sammen med familien, mens i planlægger næste dags aktiviteter.

Oplev den maleriske natur på Rømø ved Vesterhavet

På øen Rømø, den ligger på den danske vestkyst, kan du opleve meget. Det smukke feriehus er det ideelle udgangspunkt til at udforske øen på cykel eller til fods. Efter en kort gåtur kommer du til vadehavet, som er på UNESCO’s liste over verdensarv og altid et besøg værd.

På den anden side finde du den brede sandstand. (3700 m. til Lakolk badestrand) Her kan du slå dig løs med forskellige vandsportsaktiviteter, lade dragen flyve eller byg et sandslot med børnene. Nyd den mangfoldige natur, som Rømø inviterer dig til og slap af.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 82035

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat uns schon beim ersten reinkommen sehr gefallen. Wir haben uns, mit zum teil 8 Personen, sehr wohl gefühlt.
Es gibt ausreichend Sitzgelegenheiten. Mit 10 Personen kann es ein wenig eng werden, da ein Zimmer 2 Etagenbetten hat.
Die Badezimmer sind ein wenig in die Jahre gekommen aber es war alles ordentlich und sauber.
Wir würden das Haus jederzeit wieder buchen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gut für 2 Familien geeignet. Beide Badezimmer ausreichend Groß.
Pool und Freizeitangebot ums Haus (Tischtennisplatte) sehr schön.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist etwas in die Jahre gekommen. Leider ist wenig Schrankplatz vorhanden. Bei einem 3-wöchigem Urlaub könnte es schwierig werden. Auch in der Küche ist kein Platz für eigene Sachen. Bei dieser Art des Hauses muss man berechnen das Zusatzkosten in Höhe von ca.350-400 Euro anfallen.
Ansonsten ist das Haus in Ordnung, draußen für die Kinder genug Spielmöglichkeiten (Schaukeln und Sandkiste) und eine tolle Tischtennisplatte für die Großen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:192 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2018 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...