Indbydende sommerhus til 8 personer i Kongsmark

4
icon
icon
icon
icon

Småfolksvej 57, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82172
8 pers.
Antal personer
1650 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Velkommen til Småfolksvej 57 i Kongsmark på Rømø. Her kan op til 8 personer nyde en skøn ferie i gode omgivelser. Sommerhuset er renoveret i 2022, og hvis I ankommer i elbil, kan den oplades ved feriehusets ladestik. Den moderne og lyse indretning gør sommerhuset indbydende, og her vil I hurtigt føle jer godt tilpasse.

Moderne og indbydende indretning

Sommerhuset er renoveret i 2022 og er særdeles indbydende indrettet. I alrummet kan I alle samles til mange hyggelige stunder, og den åbne planløsning sørger for, at alle kan være med – Selv når der skal laves mad.

Efter madlavningen klarer opvaskemaskinen jeres opvask, så I kan sætte jer godt til rette i sofaen, og nyde aftenen i ro og mag. Der er Chromecast i sommerhuset, så I kan streame jeres yndlingsfilm, og for ekstra hyggelig feriestemning kan I tænde op i brændeovnen. Der er desuden en varmepumpe, som I kan benytte til at holde en behagelig temperatur i rummet.

Sommerhuset har et flot badeværelse med gulvvarme samt et gæstetoilet, så køen om morgenen ikke bliver lang, når der skal børstes tænder. Som et ekstra plus er der vaskemaskine i sommerhuset, så I har mulighed for at vaske lidt tøj i løbet af ferien, hvis det skulle blive nødvendigt.

De 8 sovepladser er fordelt på 4 gode værelser. De er alle indrettet med komfortable dobbeltsenge til en god nats søvn.

Stor naturgrund med god terrasse

Sommerhuset ligger på en 2500 m² stor naturgrund, hvor der er god plads til sjov og leg for børn og barnlige sjæle. Til familiens yngste er der både sandkasse og trampolin.

Sommerhusets terrasse er delvist overdækket, og her kan I nyde feriedagene i havemøbler og liggestole. Til aften kan I tænde op i grillen og stege saftige bøffer, så feriedagen kan afsluttes med manér.

Familieferie på Rømø

På ferieøen Rømø er der aktiviteter for både store og små, og her er der noget for enhver smag. Blandt andet kan I besøge Tvismark Plantage, Lakolk Butikscenter, museet Kommandørgården og Vadehavet.

En tur gennem lyngen i Kirkeby Plantage kan også anbefales, og her finder I også Rømøs højeste punkt, Spidsbjerg. Når I har besteget de 50 trappetrin, kan I nyde udsigten til havet, Havneby og den tyske ø Sild.

Fra sommerhuset på Småfolksvej 57 er der 1,6 kilometer til den nærmeste badestrand, mens nærmeste indkøbsmulighed ligger 3,5 kilometer herfra.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:130 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2022 / 1989

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...