Rummeligt sommerhus med spa i Lakolk på Rømø

3.5
icon
icon
icon
icon

Lakolk 170, Lakolk, Rømø

- Sommerhusnr.: 83150
7 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
5500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

I Lakolk på naturskønne Rømø finder I dette fine sommerhus på Lakolk 170, hvor op til 7 personer kan holde en god og afslappende ferie. Sommerhuset byder blandt andet på brændeovn, spabad og sauna, som kan varme jer godt igennem efter en frisk gåtur langs vandet. Stranden ligger blot 500 meter herfra.

Rummeligt sommerhus med brændeovn

Sommerhusets 119 m2 er indrettet i klassisk sommerhusstil. De store vinduespartier og lofter til kip gør feriehuset rummeligt og indbydende. Samlingsrummet i sommerhuset er det store alrum, der består af køkken, spiseplads og stue i ét. Tænd op i brændeovnen og sæt jer godt til rette i sofaen med en kop kaffe eller varm kakao, mens hele familien er samlet om et spil kort.

Køkkenet er veludstyret, og efter madlavningen klarer opvaskemaskinen jeres opvask. Som et ekstra plus er der en varmepumpe i sommerhuset, som I kan benytte til at holde en behagelig temperatur.

Ved sommerhuset er der et fint anneks på 30 m2, hvor der er mulighed for forskellige aktiviteter.

Afslapning i spabad og sauna

Sommerhusets badeværelse med gulvvarme indbyder til velvære og afslappende stunder. Her er der både spabad og sauna, som kan varme jer godt igennem efter en gåtur ved vandet på en blæsende efterårsdag. I sommerhuset er der et gæstetoilet, så der ikke bliver for lang kø til tandbørstningen. Også her er der gulvvarme. Desuden er der både vaskemaskine og tørretumbler i feriehuset.

Til natten kan I fordele jer på de 4 soveværelser og samle energi til morgendagens aktiviteter. Der er 3 værelser med dobbeltseng, mens det sidste værelse er indrettet med en enkeltseng.

Stor terrasse og børnevenlig naturgrund

Sommerhuset har en stor og delvist overdækket terrasse, hvorfra I kan nyde de varme sommerdage og lune aftener. Her står havemøbler og liggestole klar til jer, så sæt dig godt til rette med en god bog og en kølig drik, mens børnene leger på naturgrunden. På grunden er der både sandkasse og gyngestativ til familiens yngste.

Til aften kan I tilberede et lækkert måltid på sommerhusets gasgrill. Der findes intet bedre end saftige bøffer, pølser og kyllingespyd efter en sjov og oplevelsesrig feriedag i naturen.

Naturskønne Rømø

Sommerhuset ligger på naturskønne Rømø, som er præget af store hedearealer og klitplantager. Den smukke natur kan både opleves til fods eller på cykel, så snør vandrestøvlerne eller lej en cykel, og tag på udflugt i landskabet. Her er mange stier og veje gennem klitterne og heden, som I kan udforske.

Fra sommerhuset er der blot 500 meter til Lakolk Strand, der er en af Europas bredeste sandstrande. Her har I også mulighed for at køre på stranden med bilen.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:119 / 1.200
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...