8 pers.
Antal personer
17000 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

I Sønderjylland i det børnevenlige Arrild Ferieby på Sydmarken 47, ligger dette dejlige feriehus, som er stedet at holde ferie for hele familien med plads til 8 personer. Her er rig mulighed for både afslapning og aktiviteter for alle – både børn, forældre og ikke mindst bedsteforældre. Der er både spa i sommerhuset og en stor børnevenlig grund samt et aktivitetsrum på 1. sal.

Komfort og sommerhushygge på stor grund med plads til at tumle

Det hyggelige sommerhus er bygget i træ og har mange lysindfald med højt til loftet i kip. Køkkenet ligger i forlængelse af stuen. Her er gennemgående god komfort med både vaske- og opvaskemaskine og et møblement, der indbyder til afslapning og hygge i hver en krog i stuen. Lad ilden knitre, når det er tid til at tænde op i brændeovnen og hold fødderne varme på badeværelset med indlagt gulvvarme og et tømme spa. I alt har feriehuset 4 soveværelser, hvoraf 3 værelser er med dobbeltsenge og 1 værelse fremstår med 2 enkeltsenge. Der er også mulighed for en opredning i stuen.

På første sal er der aktivitetsrum med air hockey og andre spil til børn. Her står fryseren også.

Udendørs er der 875 m2 børnevenlig grund at boltre sig på med både en gynge og en sandkasse samt fodboldmål. Her er petanque kugler og andre spil og endda et udendørs fiskebord. Så nyd livet med grill og hygge på enten den overdækkede eller åbne terrasse, mens børnene leger i haven.

Feriebyens mange muligheder og aktiviteter lige om hjørnet

Arrild ferieby består af 400 feriehuse og en campingplads. Her er en skøn svømmehal, minigolf og en stor fiskesø, hvor der er mulighed for at prøve fluefiskeri i den anlagte flod. Her er også fiskemulighed, indhegnet legeplads, restaurant, indkøbsmulighed, tennis- og petanquebaner alt sammen indenfor 500-1000 meter fra feriehuset.

Det er næsten et must at besøge Rømø med de brede børnevenlige strande ude midt i UNESCO’S Verdenskulturarv. Ligeledes er et besøg i Tønder eller Danmarks ældste by Ribe også værd at køre efter.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:132 / 875
Byggeår:1991

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...