Hyggeligt og charmerende sommerhus i Arrild til 4 personer

4
icon
icon
icon
icon

Østmarken 86, Arrild

- Sommerhusnr.: 88049
4 pers.
Antal personer
17400 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige sommerhus i Arrild på 50 m2 indeholder 2 soverum til 4 personer, og ligger på en stor og grøn naturgrund i sommerhusområdet Arrild Ferieby. Huset har en åben og hyggelig terrasse ud til den grønne græsplæne, hvor der er plads til diverse boldspil og meget mere. Sommerhuset er lyst og hyggeligt indrettet med et stort køkkenalrum. Derudover er der et ladestik til el-biler ved huset, så ankommer du i en el-bil, er der også mulighed for at lade den op ved huset.

Lyst og indbydende sommerhus med brændeovn

Sommerhuset, som er bygget i 1979, blev i 2021 renoveret, og står i dag lyst og indbydende. Den typiske nordiske stil er kendetegnet for huset, samt det store køkkenalrum, hvor familien kan sidde sammen, imens madlavningen foregår i det fine hvide køkken, hvortil der også er mikroovn og induktionskomfur.
I stuen kan I hygge jer med en god film eller se et af de danske programmer på husets TV, som der også tilbydes. Mens I hygger jer med popcorn fra mikroovnen, kan I nyde varmen fra brændeovnen, imens gløderne og træet knitrer. I huset finder I også et fint og lyst badeværelse, samt 2 soverum med dobbeltsenge.

Sommerhus med åben terrasse beliggende på stor naturgrund

Udenfor finder I den åbne sydvendte terrasse, hvor I kan nyde solen hele dagen. Her kan I slappe af i loungemøblerne eller nyde solen på solsengene. På den store græsplæne er det muligt at lade børnene more sig med boldspil, kongespil, fangeleg og meget mere sjov. Om aftenen er der også mulighed for, at I kan lave en behagelig middag på husets grill og nyde den på terrassen eller inden døre.
Sommerhuset ligger med gåafstand til indkøb, som kun er 700 meter derfra. Ankommer du i bil, er der også mulighed for at tage en udflugt til Vesterhavet, som ligger med en afstand på 16 km fra huset.

Arrild Ferieby og besøg på Rømø

Ikke langt fra sommerhuset ligger Arrild Fiske Sø, samt svømmehal med en 107 meter lang rutsjebane. Derudover byder Arrild Ferieby på smuk grøn natur, som man kan nyde under en gåtur med familien.
Det er også muligt at tage på familieudflugt til Rømø, hvor man kan besøge Vadehavet, eller tage bilen med ned til stranden på Lakolk, som er én af Europas bredeste sandstrande.
Ønsker I at dykke tilbage i historien, er der også mulighed for at besøge bunkers i Tvismark plantage eller besøge den gamle brandstation på Rømø.

Det siger vores gæster om sommerhuset 88049

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr sauberes, gepflegtes und liebevoll eingerichtetes Haus mit sehr schöner Terrasse und einem gepflegtem Garten in toller Lage und sehr viel Natur. Die Schlafzimmer sind sehr gemütlich. Auch das Wohnzimmer mit Ofen hat uns sehr gefallen. In Küche und Bad haben wir vom Teelöffel bis zum Reinigungsmittel alles vorgefunden, was man für einen Urlaub so braucht. Tolles Haus.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50 / 879
Renoveret / Byggeår:2021 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Enkelte danske TV-kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...