Idyllisk beliggende feriehus med spabad

3.5
icon
icon
icon
icon

Midtparken 11, Arrild

- Sommerhusnr.: 88103
6 pers.
Antal personer
20000 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til dette hyggelige sommerhus på Midtparken 11 i Arrild. Sommerhuset byder op til 6 feriegæster til en dejlig ferie i skønne omgivelser. Sommerhusets 110 m2 er rummeligt fordelt på en entré, et stort alrum, 3 værelser, et badeværelse samt et gæstetoilet. Et af sommerhusets highlights er spabadet, som indbyder til afslapning og velvære på jeres ferie.

Hyggelig indretning og spabad

Sommerhusets hjerterum er det rummelige alrum, hvor køkken, spiseplads og stue er samlet i ét. Det store vinduesparti mod syd skaber ikke blot et godt lysindfald til rummet, men giver jer også en fin udsigt til grunden og terrassen. Det åbne køkken er godt udstyret med både opvaskemaskine, mikroovn og et stort køleskab. I stuen kan I hygge jer med et spil kort eller en god film i fjernsynet. Her er danske tv-kanaler.

I kan med fordel benytte jer af den energibesparende varmepumpe til at holde en behagelig temperatur i rummet.

Sommerhuset har 3 gode værelser, hvoraf der er 2 med en seng på 140 cm. Det sidste værelse er indrettet med 2 sammensatte enkeltsenge, der hver måler 80 cm. Desuden har sommerhuset også en fin hems med madras til 1 person.

Sommerhusets badeværelse er stort og har gulvvarme, så I ikke fryser fødderne efter et dejligt varmt bad. På badeværelset finder I desuden et 2-personers spabad, der er perfekt til afslapning efter en oplevelsesrig feriedag.

Som et ekstra plus er der også et gæstetoilet i sommerhuset, så køen ikke bliver lang om morgenen. Desuden er der både vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed, så I har mulighed for at vaske lidt håndklæder i løbet af ferien.

Dejligt udeareal med fin træterrasse

Fra stuen har I udgang til sommerhusets fine træterrasse, hvor havemøbler, liggestole, parasol og grill venter på jer. Her er det oplagt at nyde en lun sommerdag med en god bog og en kølig drink, mens børnene leger på plænegrunden. Der er et fint legestativ med rutsjebane og gynge til familiens yngste.

Aftenen afsluttes naturligvis med en saftig bøf fra grillen, mens morgendagens ferieaktiviteter planlægges.

I Arrild kan I blandt andet fiske i den store fiskesø, spille minigolf eller tennis, tage en tur i svømmehallen og meget andet. Området indbyder også til gåture i naturskønne omgivelser med enge, søer, vandløb og skove.

Skal I på en længere tur, kan det anbefales at besøge vadehavsøen Rømø med de brede sandstrande eller købstaden Ribe, hvor der er rig mulighed for shopping. Her finder I også Danmarks ældste domkirke.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 875
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...