Hyggeligt sommerhus med alkove og brændeovn

3
icon
icon
icon

P Chr Dahls Vej 40, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1383
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Et hyggeligt sommerhus med alkove og brændeovn og lys indretning. Huset ligger på en naturgrund tæt på stranden og har en fin afskærmet terrasse, der er delvist overdækket. Her er plads til 6 personer og du må gerne tage dit husdyr med.

Hygge og natur

Slap af i dette dejlige sommerhus – hyg dig i alkoven med en god bog, mens du nyder varmen fra den knitrende brændeovn. Huset ligger i et lille sommerhusområde i Bjerregård lidt syd for Hvide Sande. Her kan du vandre i den smukke natur, blive rusket igennem ved havet på en efterårsdag, eller vugget blidt på fjorden i kajak på en sommerdag.

6 personer

I husets 3 soveværelser er der plads til i alt 6 personer. Her er 2 soveværelser med dobbeltsenge og et værelse med 2 enkeltsenge. Alle værelser er udstyret med boksmadrasser. Pænt badeværelse med gulvvarme samt boblebad til 2 personer og en sauna. Det praktisk indrettede køkken står i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, mikroovn og køleskab med fryser. I den rummelige stue og spiseafdeling er der åbent til kip, så her er der masser af lysindfald fra vinduespartiet mod syd. Stuen har trægulv, brændeovn, fladskærm og alkove. Huset råder desuden også over en trådløs internetforbindelse.

Sydvendt terrasse

Mod syd har du en skøn afskærmet og delvist overdækket terrasse med havemøbler, liggestole og grill. Her kan du uforstyrret lade op og samle energi i den friske Vesterhavsluft. Sommerhuset ligger kun få minutters gang fra stranden, så her er rig mulighed for at nyde Vesterhavet året rundt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.200
Byggeår:1993

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, trælaminat Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...