Hyggeligt sommerhus i Bjerregård med brændeovn

2.5
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 151, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2053
5 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Bjerregårdsvej 151 finder I dette hyggelige sommerhus på en skøn naturgrund i Bjerregård. Sommerhuset er indrettet med en brændeovn og en sauna, og har plads til 5 personer. 

Ferie i populære Bjerregård

Bjerregård ligger i den sydlige ende af landtangen mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Her er en lille købmand med brødudsalg fra den lokale bager, så I hver dag kan hente frisk brød til morgenmaden.

Det naturskønne område er forbundet af et godt stisystem, hvor der er rig mulighed for lange gåture med familien. Landskabet er præget af et flot hede- og klitlandskab.

Bjerregård er et godt udgangspunkt for udflugter i Vestjylland. Den hyggelige fiskerby Hvide Sande er et besøg værd. Her er der et bredt udvalg af lokale forretninger samt hyggelige caféer og restauranter. Vil I på længere udflugter er Legoland kun en god times tid herfra, men også det flotte fiskerimuseum og gågaden i Esbjerg, ligger indenfor kort rækkevidde.

Hyggelig indretning med brændeovn

Sommerhuset er indrettet med med gode møbler og er hyggelig og charmerende med en gennemgående stil. Her er et rummeligt og godt udstyret køkken i åben forbindelse med stuen. I stuen er der plads til hele familien, som kan slappe af på sofaen efter en oplevelsesrig dag. Her sørger brændeovnen for både varme og ekstra hyggelig feriestemning.

På badeværelset kan I også få varmen i den fine sauna, som står klar efter en lang og frisk gåtur ved stranden. Her er også en vaskemaskine, så I har mulighed for at vaske lidt tøj i løbet af ferien.

De 5 sovepladser er fordelt på 3 soveværelser, hvoraf der er dobbeltsenge på to af dem. På det sidste værelse finder I en enkeltseng, hvor der kan samles ny energi til morgendagens aktiviteter.

Lukket terrasse på fin naturgrund

Sommerhuset ligger på en fin naturgrund, som I kan nyde fra den syd- og østvendte terrasse. Herfra kan du se den smukke solopgang med en kop kaffe, inden resten af familien vågner. Dagen kan afsluttes med et lækkert grillmåltid, mens hunden kan få lov til at gå frit, idet terrassen er lukket. Skulle der komme en lille regnbyge på en ellers lun sommeraften, sidder I også i tørvejr, da terrassen er overdækket.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.325
Renoveret / Byggeår:1987 / 1962

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...