Dejligt feriehus i Danmark til dig og din hund

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 90, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2060
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Bjerregårdsvej 90 venter jer dette velholdte træsommerhus med en dejlig rolig beliggenhed på en delvist lukket grund på en stille sidevej. Der er 2 dejlige terrasser, – den ene helt lukket, så familiens hund og børn kan tumle frit. 

Feriehus med ugeneret beliggenhed til familier med hund(e)

Det hyggelige træhus ligger på en afskærmet og delvist lukket naturgrund i Bjerregård tæt på den lokale købmand. Feriehuset har 2 gode terrasser, hvoraf den ene er helt lukket, så både børn og hund trygt kan lege. Terrasserne har gode havemøbler, liggestole og grill, så maden kan tilberedes udendørs i den fredfyldte natur.

Hyggelig stue med brændeovn

Feriehuset er til 6 personer og er velindrettet med 3 soveværelser, som består af 1 dobbeltseng, 2 enkeltsenge samt 1 køjeseng.

Her er stue/alrum med loft til kip og træbeklædte vægge, som giver en god, hyggelig sommerhusatmosfære. I stuen er der desuden en hyggelig alkove til en afslappende stund og en god brændeovn til supplerende opvarmning og ekstra hyggelig feriestemning. Der er en energibesparende varmepumpe, som I med fordel også kan benytte jer af. Der er gratis trådløst internet i hele sommerhuset.

Sommerhusets badeværelse er med gulvvarme, bruseniche og vaskemaskine. 

Ud på tur i Danmark

Den skønne sandstrand ligger kun ca. 1 kilometer væk og indbyder til gode traveture med hund og børn. Familiens udflugter går naturligvis til de mange seværdigheder her på den yderste vestkyst af Danmark. Der er rige muligheder for oplevelser på hele den langstrakte Holmsland Klit. Det kan bl.a. anbefales at besøge havnebyen Hvide Sande, den hyggelige fjordby Ringkøbing, fuglereservatet Tipperne eller Nyminde Plantage. Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 1.220
Renoveret / Byggeår:1995 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, trælaminat Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...