Børnevenligt sommerhus på vestkysten i Danmark

3.5
icon
icon
icon
icon

Dortheasvej 54, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2352
4 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Midt i Bjerregård, på Dortheasvej 54, finder I dette roligt beliggende, hyggelige og hjemligt indrettede feriehus på en dejlig naturgrund, kun 450 meter fra de brede sandstrande og det fascinerende Vesterhav.

Huset her er til 4 personer – ideelt til den lille familie eller 2 vennepar, der vil holde ferie sammen. Jeres firbenede venner er også velkomne her.

Lys indretning i skandinavisk stil

Indretningen er lys og hyggelig med vægt på personlighed og funktionalitet. Husets hjerte er det åbne opholdsrum med køkken, spisestue og hyggelige stue.

Køkkenafdelingen er praktisk indrettet, med alt, hvad I har brug for bl.a. mikroovn og opvaskemaskinen. Fra spisepladsen er der en fantastisk udsigt mod syd igennem de store vinduespartier, som også bringer masser af lys ind i huset.

Læs en bog og drik en kop kaffe i stolene foran den knitrende ild i brændeovnen, eller slap af med kortspil i sofahjørnet.

Et godt badeværelse med sauna og to fine soveværelser finder I også her, ligesom praktiske uundværligheder som vaskemaskine og tørretumbler. En energibesparende varmepumpe, samt LED belysning overalt er med til at holde omkostningerne nede.

En god indretning med både barneseng, vaskemaskine og tørretumbler til rådighed gør også dette hus til et oplagt valg for den lille børnefamilie. I den hyggelige opholdsafdeling findes den gedigne brændeovn, som sammen med TV, HI-FI anlæg med internetradio/USB/Bluetooth og gratis internet indbyder til ferieafslapning.

Terrasseferie med frisk luft, havduft og havets beroligende brusen

Mod syd er den store terrasse, helt lukket og delvis overdækket. Her kan I nyde eftermiddagssolen og den friske salte havduft fra liggestolene, hele tiden med havets beroligende brusen i baggrunden.

Nyd aftenen med en veltilberedt grillmiddag på terrassen mens I ser solen farve himlen orangerød og gå ned bag klitterne.

Men kun 450 meter til stranden, er det oplagt med en lille aftentur til stranden – måske en lille strandpicnic med rosé eller kaffe? Sæt jer på toppen af en klit eller i strandkanten og nyd solnedgangen i Vesterhavet.

Den lukkede og delvist overdækkede terrasse med gode møbler, gør dette sommerhus rigtig børnevenligt. Her kan de små tumle sig frit og ved siden af findes både gyngestativ og sandkasse. Til den hyggelige ferieaften står husets grill til rådighed.

Bjerregård – masser af oplevelser mellem hav og fjord

Besøg fuglereservatet Tipperne, Bork Havn, Vikingehavnen – eller cykel en tur igennem sommerhusområderne og de uspolerede hede-arealer og det smukke klitlandskab.

Tag cyklen via stisystemet til Hvide Sande, hvor et besøg f.eks. kan byde på fiskeriauktion, spændende butikker, caféhygge på havnen, hvor I mærke den dejlige stemning af ferie og glade mennesker. I kan måske slutte dagen af med middag på en af byens gode restauranter. Oplevelserne er mange her på Holmsland Klit.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2352

D.
sagde , Danmark

Et hyggeligt lille feriehus for den lille familie. Stemningen i huset var rar og vi nød terrassen.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:66 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2010 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...