Hyggeligt feriehus med god beliggenhed i roligt område

3
icon
icon
icon

Sigfred Jensens Vej 85, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2510
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dette lille og hyggelige feriehus ligger på en stor plænegrund på Sigfred Jensens Vej i Bjerregård. Fra huset er der kun 100 meter til købmanden, hvor der også kan købes friske rundstykker om morgen. Huset har i alt plads til 6 personer, og der er tilladt at medbringe en hund.

Nyd ferien i dette hyggelige feriehus

Charmende og hyggeligt feriehus, som danner den perfekte ramme til en afslappende ferie med familien. Den personlige indretning gør, at du føler dig hjemme lige så snart du træder ind i huset.

I opholdsrummet kan du slappe af i sofaen, mens du lytter til brændeovnens knitren. Her finder du også spisebordet, hvor I kan spille brætspil eller planlægge udflugter.

Skøn beliggenhed tæt på indkøb

Huset ligger på en dejlig, stor plænegrund, hvor børnene kan lege eller spille bold, mens I nyder solen og slapper af i havemøblerne. Til de helt små er der også opstillet en gynge og en sandkasse.

Selvom solen ikke skinner, kan I sidde på den overdækkede terrasse og nyde udsigten med en kop kaffe eller et glas rødvin.

Da afstanden til købmanden kun er 100 meter, kan I lade bilen stå og i stedet cykel eller gå over til købmanden – her kan I også købe friske bagerrundstykker om morgen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:64 / 1.356
Renoveret / Byggeår:2004 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...