Hyggeligt sommerhus med spa, sauna, vildmarksbad og lukket terrasse

3
icon
icon
icon

Humlegårdsvej 38, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2630
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
4 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette feriehus på Humlegårdsvej 38 i Bjerregård er et perfekte feriehus til dig, der trænger til en pause fra hverdagens gøremål. Her har du nemlig mulighed for at nyde forfriskende gåture på stranden, grillaftener med afsluttende tur i vildmarksbadet på terrassen og ren råhygge med bl.a. spa og sauna.

Feriehygge ved brændeovnen og wellness med sauna og spa

Feriehusets hyggelige og lidt traditionelle stil får det til at emme af hygge, intimitet og nærvær, der er med til at skabe den helt rette atmosfære til ferien.

Her er der plads til at være sammen og slappe af med hinanden, hvilket giver fornyet energi til hverdagen. Og hvis du trænger til lidt ekstra selvforkælelse, kan du nyde et par afslappende stunder i den varme sauna eller boblende spa.

Nyd området og de skønne aftener fra vildmarksbadet

Ved feriehuset har du en rigtig dejlig indhegnet terrasse, hvor hele familien kan hygge sig sammen og hvor familiens firbenede ven kan løbe frit. Her er en sandkasse til de mindste, og lige ved siden af terrassen er der også opstillet gynger.

Da terrassen er sydvendt, vil du på de gode solskinsdage kunne nyde mange dejlige timer. Slut dagen af med en dejlig veltilberedt grillmiddag på terrassen og og hop derefter en tur i vildmarksbadet – og nyd Vesterhavsluften, mens I ser solen gå ned over klitterne.

Bjerregård – det perfekte område for børnefamilier og hundeelskere

Sommerhuset her i Bjerregård på Humlegårdsvej 38 ligger i et dejligt roligt område, ikke langt fra stranden. Området er perfekt til ture langs stranden eller i det skønne klitlandskab. Her er plads til afslapning og leg for alle – børn og hunde. Nyd dagene på stranden og byg flotte sandslotte eller flyv med drage – kun fantasien sætter grænser.

Tag cyklerne med – eller lej dem her – og nyd cykelstierne i området. Med cykelstierne kommer I let rundt til masser af seværdigheder – tag f.eks. en tur til Bork Vikingehavn – eller besøg Bork Legeland. Jeres børn vil elske det. 

Det siger vores gæster om sommerhuset B2630

D.
sagde , Sønderborg

Super hyggeligt feriehus med super beliggenhed – dejligt område med kort til stranden og mulighed for indkøb i kort afstand fra huset.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 2.550
Renoveret / Byggeår:2012 / 1997

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...