Unik beliggenhed direkte ved klitterne og Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Kirstinevej 114, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2672
5 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset er med sin fantastiske beliggenhed helt perfekt til mindre familier eller par, der gerne vil nyde ferien i naturen. Huset ligger i yderste klitrække, kun 50 meter fra Vesterhavet. Syd for dette feriehus er der et smukt fredet hedeareal, som giver en smuk udsigt.

Velholdt feriehus med en fantastisk beliggenhed

For at give jer de bedste forudsætninger for en dejlig ferie, er dette hus ikke alene blevet godt vedligeholdt. Det har også gennemgået en større renovering i 2011, så I har et tidssvarende feriehus med gode faciliteter, der fulderender opholdet på Vesterhavskysten.

Stuen er dejlig rummelig, og foran den indbyggede brændeovn kan I nyde den flotte udsigt til klitterne gennem det store vinduesparti, der også sørger for et godt lysindfald i rummet.

Nyd den smukke udsigt til både klitter og hede fra den lukkede terrasse

Feriehuset har en rigtig dejlig sydvestvendt terrasse, hvor der er god plads til at nyde solen og udsigten til de flotte klitter direkte ved huset. Og terrassen er både lukket og stor nok til, at børn og hunde kan gå rundt på egen hånd. En del af terrassen er overdækket, så I også har mulighed for at sidde ude, selvom der kommer lidt regn.

Besøg den smukke sandstrand ved Vesterhavet kun 50 meter fra feriehuset

Mellem feriehuset og stranden ligger der blot en klitrække. Så det betyder, at i fra feriehuset hurtigt kan komme ned og opleve Vesterhavet og den dejlige sandstrand, som er så unik for området. Og her vil børnene og hundene sikkert også gerne lege i sandet eller gå en tur, mens I samler flotte sten, skaller og måske endda lidt rav.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2672

D.
sagde , Hamburg Hummelsbüttel

Das Ferienhaus war super,sehr sauber und die veranda sowie die einrichtung war super .Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.208
Renoveret / Byggeår:2011 / 1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...