Rigtig hyggeligt feriehus med brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 277, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2844
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Vil du have et rigtig hyggeligt og velholdt feriehus i træ, hvor I kan nyde hinanden, den skønne natur og rigtig feriehusstemning i et dejligt område, så er dette sommerhus helt sikkert noget for dig og familien.Feriehuset på Bjerregårdsvej 277 byder plads til 6 personer samt 1 hund. Til stranden er der blot 400 meter, hvor I kan nyde en varm sommerdag.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn

Kom inden for i sommerhuset, her er lyst og hyggeligt, dejlig brændeovn der sørger for hyggen på de kolde dage, og et åbent veludstyret køkken der er samlingspunktet, når hele familien laver mad i fællesskab. Stuen er indrettet med et smart-tv med indbygget chromecast.

De 6 sovepladser fordeler sig på 3 soveværelser, hvoraf der er 2 med dobbeltsenge. På det sidste værelse finder I 2 enkeltsenge.

Sommerhuset har desuden både vaskemaskine og tørretumbler, så I har mulighed for at vaske lidt tøj under ferien.

Lukket terrasse til hund og børn

Udenfor er der en dejlig lukket terrasse der er et hit for hund og de små børn. Rundt om sommerhuset er der flere gode terrasser, hvor der kan findes sol eller læ, og kun 400m fra feriehuset ligger det smukke Vesterhav. Dagen kan sluttes af med et lækkert grillmåltid på en lun sommeraften.

Bjerregård til naturelskere

Bjerregård er ideelt hvis du ønsker en rolig og hyggelig ferie, hvor naturoplevelserne er i højsædet. Her er smuk natur, så langt øjet rækker, og du er altid tæt på det brusende Vesterhav med den skønne sandstrand. Området er forbundet af et godt stisystem, som indbyder til lange gåture i den friske havluft.

Det kan også anbefales at besøge havnebyen Hvide Sande, hvor I har mulighed for at købe friskfanget fisk. Her finder I desuden et væld af lokale butikker, caféer og rastauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2844

D.
sagde , Danmark

Skønt hus, hvorfra man kan høre havets dejlige brusen! Indeholder alt, hvad vi havde brug for, bl.a var der en cykel man kunne låne, samt en stor fryser. Dejligt med et skur til opbevaring af flasker og andet til genbrug. Vi kommer gerne igen.

D.
sagde , Haderslev

Dejligt hus der lever op til forventningerneSoverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2004 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...