5 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i den vestjyske natur, bare 150 meter fra Vesterhavets bølger ligger dette utraditionelle sommerhus. Husets er bygget i en flot maritim stil. De skæve vægge er formet som et styrhus og giver huset er helt karakteristisk udseende. Desuden har huset en førsteklasses beliggenhed tæt ved stranden

Gode rum hvor I kan være sammen

Det 90 m2 store sommerhus er pænt indrettet med gode møbler og et godt køkken-alrum, hvor I kan samles og være sammen, enten om et spil ved køkkenbordet eller en dejlig middag med familien. Huset har 3 gode soverum med plads til 5 personer. Derudover er der både spabad og sauna, som er perfekte efter en dag ude i den friske, salte luft. Varmen får kroppen til at slappe af og giver ny energi til både krop og sjæl.

Skøn udeoase 150 meter fra stranden

Det hyggelige sommerhus har en førsteklasses beliggenhed på en dejlig naturgrund kun 150 meter fra stranden. Samtidig har huset en dejlig overdækket terrasse, hvor du altid kan finde læ for vestenvinden og nyde den friske luft. Den overdækkede terrasse er helt pefekt til lune sommeraftener eller lyse forårsdage, hvor overdækningen skaber læ og holder på varmen.

Gode tilbud til børnefamilien

I Bjerregård er der både put and take sø og mulighed for at ride på heste. Desuden er der gode gå- og cykelstier, der snor sig gennem det smukke landskab. Vil I på tur, så ligger Hvide Sande kun nogle minutter fra sommerhuset. Her venter et væld af spændende aktiviteter og oplevelser for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2871

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat einen rustikalen Charme, ist durchaus gemütlich und mit allem notwendigen eingerichtet.
Wer ein hochmodernes Ferienhaus sucht ist hier falsch, aber wer einfach ein gemütliches Haus sucht mit einem passenden Preis/ Leistungsverhältnis ist hier richtig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut ausgestattet, Haus ist weiter zu empfehlen, es war sehr sauber, selbst die Betten sind ok.

DE
D.
sagde , Deutschland

Einfaches, gemütlich eingerichtetes Haus in dem alles was man brauch vorhanden ist.
Perfekt um Ruhe zu genießen und Wellness zu machen…
Sehr bequemes Bett im Schlafzimmer, wir haben perfekt drin geschlafen. Top Erholung

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 2.483
Renoveret / Byggeår:2004 / 1964

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...