Sommerhus ved Vesterhavet – perfekt til den lille familie

3.5
icon
icon
icon
icon

Sommervej 66, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3574
5 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I Skodbjerge syd for Hvide Sande finder du dette fantastisk hyggelige og velholdte feriehus. Huset ligger på en pragtfuld og uforstyrret klitgrund med en skøn udsigt over det smukke område. Huset ligger højt i landskabet, hvilket gør udsigten derfra endnu bedre. Huset har sovepladser til 5 personer.

Hold familieferie ved Vesterhavet

Det charmerende 48 m2 store hus er ideelt til den lille familie eller parret, der ønsker en ferie, hvor I ugeneret kan nyde hinandens selskab. I huset finder I to gode soverum, hvoraf det ene er med dobbeltseng og det sidste med en enkeltseng og en køjeseng. Indretningen i huset er lys og indbydende og meget velholdt. Husets hjerte er køkken/alrummet. Det er her måltiderne forberedes, og hvor der slappes af på langs. Det er her I samles og er sammen – som familie eller par. På kolde dage kan I tænde for brændeovnen og lade varmen og det knitrende træ skabe hygge i huset.

Dejligt uderum med plads til afslapning

Fra husets vestvendte terrasse er der en pragtfuld udsigt over landskabet. Mod syd finder I en dejlig, overdækket terrasse med masser af læ. Det forlænger sæsonen på terrassen, og gør det muligt for jer at sidde ude selv på dage, hvor der falder en lille smule regn. Til terrasserne hører naturligvis havemøbler, liggestole og grill.

Tag til Hvide Sande

Det er oplagt at opleve den natur, som Skodbjerge er så kendt for. Men ønsker I at tage på en lille tur, så ligger Hvide Sande ikke langt fra huset. Det er muligt både at tage naturstien eller bilen. I Hvide Sande finder I mange ferietilbud for hele familien. Her er der både butikker og restauranter og en rigtig dejlig badestrand.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:48 / 2.048
Renoveret / Byggeår:2007 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...