Leder du efter et godt, men billigt sommerhus ved Vesterhavet, så er dette hus måske noget for dig. Huset ligger på Vesterledvej i Haurvig. Det hyggelige sommerhus har 2 skønne terrasser, hvor du og familien kan sidde og nyde sommersolen og det dejlige landskab omkring huset.

Klassisk sommerhus

Det hyggelige sommerhus er indrettet i en klassisk stil med et charmerende, personligt præg. Det skaber en varm og hjemlig atmosfære i huset. Huset har plads til 4 personer. De tre sovepladser ligger i hovedhuset og de sidste to i det 19 m2 store anneks, der er placeret ved siden af huset. Annekset er perfekt til lidt større børn, som gerne vil have et frirum, hvor de kan være alene. Huset har desuden trådløst internet, så der er mulighed for at gå på internettet.

Hyggeligt sommerhus med 2 gode terrasser

I det fantastiske uderum, som breder sig over to terrasser, er der rig mulighed for at nyde sommersolen. Her kan du samle tankerne og hente ny energi. Måske med en kop kaffe og en god bog? Eller måske på langs i én af husets liggestole, mens du kigger på skyerne, der driver langsomt forbi.

Opdag Haurvig

Haurvig

er et populært ferieområde, fordi husene her ligger i helt uspoleret natur. Tag på cykeltur eller gå en lang tur langs vandet, som ligger bare 600 meter fra huset. Den friske, salte luft og den smukke natur giver fornyet energi og ro til krop og sjæl. Ønsker I at komme ind til byen, så ligger Hvide Sande bare 10 km væk. Her har I mange forskellige aktiviteter at vælge imellem for både store og små.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:56 / 1.600
Renoveret / Byggeår:1998 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

4 Enkeltsenge

Øvrige:

Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...