Feriehus med fjordblik på uforstyrret naturgrund

3
icon
icon
icon

Tornbjerrevej 42, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3453

Dette dejlige og velholdte feriehus med stråtag har en skøn beliggenhed på en uforstyrret naturgrund ca. 200 meter fra fredelige Ringkøbing Fjord. Området kendetegnes af den smukke og rolige natur, så feriehuset er helt ideelt til dig, der trænger til en afslappende ferie.

Charmerende feriehus med stråtag og fjordblik

Det flotte stråtag på feriehuset giver huset masser af charme og den helt rigtige feriestemning. Derudover er feriehuset veludstyrret, så du har alt det nødvendige til ferien. Der er fx gratis internet, en varmepumpe, der holder varmeregningen nede og en opvaskemaskine, så du ikke selv skal vaske op efter måltiderne.

Fra feriehusets køkken-alrum har du udgang til terrassen, som er lukket. Her kan du uforstyrret nyde udelivet. Enten på langs i liggestolene eller omkring havebordet til en lækker middag fra grillen.

Nyd på beliggenheden på den uforstyrrede naturgrund

Feriehuset ligger på en dejlig, uforstyrret naturgrund. Her kan du trække stikket ud for en stund og tage en pause fra hverdagens travlhed. Tag ud i den friske luft, gå en tur langs vandet eller sid i morgenkåben på terrassen med en kop kaffe og avisen. På vestsiden af hovedvejen løber en god natursti, som er oplagt til gå-, løbe- eller cykelture. Her kan du opleve den flotte natur og dyre- og fuglelivet på tætteste hold. Alt i alt et godt, gedigent feriehus, der giver plads til at nyde det enkle liv.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:98 / 2.400
Renoveret / Byggeår:2011 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, carport.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vinterleje Havn
  • Tipperne (ca. 15 kilometer)
  • Hvide Sande Sydstrand (ca. 10 kilometer)
  • Fiskeriets Hus (ca. 10 kilometer)
  • Lyngvig Fyr (ca. 15 kilometer)
  • Sandskulpturfestivalen (ca. 20 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...