Renoveret poolhus med sauna og spa kun 200 meter fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Riskrogvej 31, Haurvig

- Sommerhusnr.: DD1033
12 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 22
Swimmingpool
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Dette poolhus i Haurvig har plads til 12 personer og er derfor velegnet til den store familiekomsammen eller flere familier, som gerne vil bo under samme tag. Feriehuset tillader derudover 2 hunde, og med den store lukkede terrasse er huset perfekt til hundefamilien. På terrassen er der god plads til alle, hvor de voksne kan nyde solen, mens børnene leger på gyngerne eller i sandkassen. Det brusende Vesterhav ligger kun 200 meter væk.

Lækkert poolhus med spabad og sauna

Det stråtækte sommerhus i Haurvig er i 2020 blevet renoveret og fremstår lyst og indbydende. I det store køkkenalrum danner brændeovnen rammerne for hygge og varme samt timevis af skønne stunder med familie og venner. Fra spisebordet har I udsyn til poolområdet, hvor I finder den 22 kvadratmeter store pool og den lækre 4 personers-spa, hvorfra I har en pragtfuld udsigt over det naturskønne område i Haurvig.

På Riskrogvej 31 er der virkelig mulighed for, at både voksne og børn kan udleve enhver vandhunds drøm. Er man mere til afslapning og ro, er der mulighed for at trække sig tilbage i feriehusets sauna.

De 12 sovepladser er fordelt på 6 lyse og rummelige soverum med 4 dobbeltsenge og 4 enkeltsenge. Derudover byder poolhuset på hele 3 badeværelser.

Feriehuset byder på meget mere end det lækre poolområde. Ud over pool, spabad og sauna kan bl.a. nævnes både vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, 150 L. fryser og ikke mindst den energibesparende varmepumpe.

200 meter til stranden i Haurvigs naturskønne område

Riskrogvej 31 er beliggende midt i det vestjyske klitlandskab på en stor naturgrund – blot 200 meter fra det brusende Vesterhav. Tag familien og hunden med på stranden, som fortsætter så langt øjet rækker. Her sætter kun fantasien grænser for, hvad man kan få tiden til at gå med. Byg sandslotte, find rav eller tag en dukkert i det friske Vesterhav.

Det populære ferieområde Haurvig ligger skønt midt imellem havet og fjorden. Her er masser af uberørt natur i det lyngbeklædte klitlandskab. Området byder på masser af aktiviteter, helt tæt på naturen, bl.a. løber der en cykelsti lige bag klitterne og væk fra vejen – helt fra Nymindegab til Søndervig.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

Det siger vores gæster om sommerhuset DD1033

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war mit 10 Personen sehr gut.Die Terrasse ist sehr groß und Windgeschützt gestaltet,so das man noch lange draußen sitzen kann.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus mit Pool und Whirlpool

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren im April mit einer befreundeten Familie in diesem Ferienhaus. Wir waren sehr zufrieden mit unsere Wahl. Das Ferienhaus war sauber, schön eingerichtet, Lage und Pool waren ein Traum. Kinder und Erwachsene haben sich sehr wohl gefühlt. Die Kinder konnten rund um das Ferienhaus super spielen währen wir auf der Terrasse unseren Kaffee genießen konnten. Die Aufteilung der Schlafzimmer bzw. Bereiche war für uns perfekt. Jede Familie hatte ihren eigenen Bereich im Ferienhaus und konnte sich auch mal zurückziehen. Wir werden das Ferienhaus nächstes Jahr wieder buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:199 / 2.008
Renoveret / Byggeår:2020 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (150 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...